Αποκαλύψεις φωτιάΣτο «φως» εκατοντάδες έγγραφα και DVD που «καίνε» τον Ν. Γεωργιάδη και παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο που τον καταδίκασε

Του Άρη Σπίνου
Στην απολογία του ο Νίκος Γεωργιάδης, αφού δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα παιδιά που εμφανίζονται ως θύματά του, απέδωσε όλη την υπόθεση στην προσπάθεια ενός προσώπου να τον ενοχοποιήσει. Αρνήθηκε ότι γνωρίζει τα θύματα, αρνήθηκε ότι συνελήφθη και υποστήριξε πως απλώς τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο για έλεγχο, για τον οποίο δεν γνώριζε τι αφορούσε.

Απίστευτο!!!Το διοικητικό εφετείο Αθηνών διέταξε την επιστροφή 85 εκ.ευρώ που είχαν καταλογιστεί ως φόροι στην αντιπροσωπεία της Mercedes στην Ελλάδα.


Αποτέλεσμα εικόνας για mercedes logo
Του Άρη Σπίνου

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας διεκδικώντας τα 85 εκατομμύρια ευρώ που είχαν καταλογιστεί ως διαφυγόντες φόροι στην αντιπροσωπεία της Mercedes στην Ελλάδα.Συγκεκριμένα, ζητά να αναιρεθεί απόφαση του Διοικητικού Εφετείου που διέταξε την επιστροφή του επίμαχου χρηματικού ποσού στην αντιπροσωπεία.Ειδικότερα, το ποσό των 85 εκατομμυρίων ευρώ είχε καταλογιστεί για 6.299 αυτοκίνητα που σύμφωνα με το ελληνικό δημόσιο εισήχθησαν στην χώρα από 1.1.2011 έως 31.12.2013 με μειωμένες τιμές και καταβλήθηκαν γι αυτά μειωμένα τέλη ταξινόμησης , φόροι πολυτελείας και ΦΠΑ κατά τον εκτελωνισμό τους, χάρη στα ιδιαίτερα τεχνάσματα που χρησιμοποίησε η Mercedes. όπως υποστήριξαν οι φορολογικές αρχές. 

Με την απολογία της Χριστίνας Παππά ολοκληρώθηκε η δίκη για το «σουσάδικο της κόκας». 21 Μαρτίου η πρόταση του εισαγγελέα.

Του Άρη Σπίνου
Σχετική εικόναΜε την απολογία της γνωστής ηθοποιού και συνιδιοκτήτριας του αποκαλούμενου «σουσάδικου της κόκας» στο Κολωνάκι συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση, που έχει οδηγήσει στο εδώλιο γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.«Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του. Δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, που είχε μερίδιο στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, το οποίο φέρεται ως η έδρα μίας εγκληματικής οργάνωσης η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε ηθοποιούς, τραγουδιστές, επιχειρηματίες.

Ντροπή τους!!!Προκλητική επιστολή ανώτατου στελέχους της επιχείρησης προς τους εργαζομένους "Χαμογελάτε γιατί έχετε δουλειά με 300 ευρώ"

Του Άρη Σπίνου

Σάλος έχει ξεσπάσει από τη δημοσιοποίηση επιστολής που εστάλη στους εργαζομένους της αλυσίδας σούπερ μάρκετ My market από τη Γενική Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων, η οποία ζητά από τους εργαζομένους να χαμογελούν στους πελάτες, επειδή τους πληρώνουν. Να χαμογελούν ακόμα καιαναμείβονται με 300 ευρώ!Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να χαμογελούν, γιατί πληρώνονται στην ώρα τους, γιατί έχουν εργασία, γιατί οι πελάτες πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Γιατί ακόμη και αυτοί που «παίρνουν 300 ευρώ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επιστολή.Αναλυτικά τα όσα αναφέρονταν στην επιστολή«Καλησπέρα σας,Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.επειδή έχετε δουλειά.