Μελάνι ύψους 70.000 € στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΆλλη μία πρωτιά για τη δημοτική αρχή Καραπάνου και των συμβούλων του αυτή τη φορά με κοστολόγηση εκτυπωτικού υλικού αξίας 70.000€. Η μέθοδος γνωστή και άκρως "πετυχημένη". Βεβαιώνει ο Αντιδήμαρχος ή ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου και μέσω διαταγής  πληρωμής μοιράζεται το δημοτικό χρήμα κατά το δοκούν. Κανένας διαγωνισμός καμία δημοσιοποίηση στο επαγγελματικό κοινό.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Δάφνης - Υμηττού-Τα κόμματα που τους στηρίζουν και η δημοσκόπηση που καταγράφει τον νικητή και τους ηττημένους

Toυ Άρη Σπίνου

Βασιζόμενο στις επίσημες ανακοινώσεις και τις συνεντεύξεις των υποψηφίων δημάρχων και των κομμάτων αλλά και σε λεπτομερή δημοσιογραφική έρευνα, το edolio5  σας παρουσιάζει τους υποψήφιους δημάρχους Δάφνης – Υμηττού, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση 2 μήνες πριν από την εκλογική αναμέτρηση;όπως επίσεις και την δημοσκόπηση που έκανε γνωστή εταιρεία που συνεργάζεται η Ν.Δ.Εκτός από τα ονόματα των υποψηφίων και των συνδυασμών, το ρεπορτάζ περιέχει και την κομματική στήριξη, όπου έχει ανακοινωθεί επισήμως.Αναλυτικά, στο Δήμο Δάφνης - Υμηττού οι υποψήφιοι είναι:Ο Νίκος Αναστασόπουλος έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «Δάφνη Υμηττός 2023…

Μετά την ήττα, ποιος θα πληρώσει τις αγωγές;

Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης

Ο σκληρός πυρήνας των κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει στα σοβαρά τον Πολάκη. Υπάρχει όμως και άλλη πλευρά. Οι σκεπτόμενοι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται και τραβάνε τα μαλλιά τους που εξακολουθεί να τον στηρίζει ο πρωθυπουργός Τι λένε οι ψηφοφόροι των άλλων κομμάτων για τον Πολάκη; Ας το αφήσουμε καλύτερα!

H αυτός ή αυτοί!!Πόλεμος μέχρι εσχάτων Μαρινάκη-Τσίπρα.Εάν τον έβλεπαν νεκρό στο Μαξίμου θα έκαναν πάρτυ.Οι καναλάρχες παρακολουθούν αδιάφοροι και στο τέλος θα πάνε...με τον νικητή.

Του Άρη Σπίνου
Σφοδρότατη επίθεση Μαξίμου στον ΜαρινάκηΌπως ήταν αναμενόμενο μόνο η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη παρουσιάστηκε για να διεκδικήσει την 6η τηλεοπτική άδεια. Κανένας άλλος επιχειρηματίας παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν (απο κυβερνητικούς παράγοντες) σε συγκεκριμένα πρόσωπα, δεν προσήλθε για να διεκδικήσει την 7η άδεια.Απο δω και πέρα λοιπόν το ενδιαφέρον εστιάζεται στο χρόνο που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να αποκτήσει και τυπικά άδεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης…

Αποκάλυψη: Έτσι θα δολοφονούσαν τον Κώστα Καραμανλή.19 Απριλίου αρχίζει η δίκη

Αποκάλυψη: Έτσι θα δολοφονούσαν τον Κώστα Καραμανλή
Του Άρη Σπίνου
Η ώρα της αλήθειας για το βρώμικο σχέδιο «Πυθία» έφτασε, καθώς στις 19 Απριλίου ξεκινά η πολύκροτη δίκη των εμπλεκόμενων στο σχέδιο της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού.Ειδικότερα, ως μάρτυρες έχουν κλητευθεί ο πρώην διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), πρέσβης Ιωάννης Κοραντής, ο άλλοτε επικεφαλής του τμήματος κατασκοπείας της ΕΥΠ, Κώστας Αγγελάκης, ο πρώην υποδιοικητής της ΕΥΠ, Σ. Τσιτσιμπής και άλλοι που γνώριζαν από «πρώτο χέρι» την υπόθεση.Ο πράκτορας - «φάντασμα» της CIAΌπως αναφέρει η εφημερίδα, κεντρικό πρόσωπο του σχεδίου για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Κώστα Καραμανλή εμφανίζεται ο διαβόητος Ελληνοαμερικανός πράκτορας της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA), William Basil.

Στα χνάρια του Βρυώνη και Ο Σαββίδης.Απλήρωτοι 3 μήνες σε OPEN και Ε

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΒΡΥΩΝΗΣ
Του Άρη Σπίνου
Καλά ενημερωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καναλάρχης Σαββίδης  σκοπεύει να αλλάξει ριζικά όλο το κανάλι του στο τέλος της σεζόν.  

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, έθεσε στο αρχείο την πειθαρχική έρευνα σε βάρος της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρών της Χρ. Ντζούρα και Στ. Μανώλη, την οποία διενεργούσε ο αντεισαγγελέας της Εισαγγελίας του Ανώτατου Δικαστηρίου, Γρηγόρης Πεπόνης

.
Του Άρη Σπίνου

Η έρευνα είχε ξεκινήσει με αφορμή αναφορά του πρώην εποπτεύοντα της Εισαγγελίας Διαφθοράς, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιάννη Αγγελή, η οποία αφορούσε στη διαρροή συνάντησης τον περασμένο Νοέμβριο στη Βιέννη  μεταξύ Ελλήνων εισαγγελέων Διαφθοράς και Αμερικανών αξιωματούχων.

Στο εδώλιο το κύκλωμα των ταξιτζήδων που δρούσε στην Ακτή Ξαβερίου

Στο εδώλιο το κύκλωμα των ταξιτζήδων που δρούσε στην Ακτή Ξαβερίου
Του Άρη Σπίνου
Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά ξεκίνησε η δίκη των μελών του κυκλώματος των ταξιτζήδων που επί σειρά ετών λυμαίνονταν την «χρυσή» πιάτσα της Ακτής Ξαβερίου στον Πειραιά, όπου δένουν τα κρουαζιερόπλοια.Συνολικά 15 άτομα κάθονται στο εδώλιο κατηγορούμενοι μεταξύ άλλων και κατά περίπτωση για συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, απειλή, σωματική βία και  δωροδοκία.Στα μέλη της οργάνωσης, που κατά το βούλευμα, χρησιμοποιούσαν  για να καλύπτουν την εγκληματική τους δράση «ψευδώνυμα», όπως «Μπουμπουλού», «Βαραβάς», «αγκαλίτσας», «ψηλός», «Χρήστος ο φουσκωτός», «Περουκάκι», «Δαμιανούλα», αποδίδεται ότι ήθελαν να δημιουργήσουν «ένα μονοπώλιο στον συγκεκριμένο τομέα της αγοράς, από το οποίο θα επωφελούνταν μόνο οι ίδιοι ή όσοι ήταν αρεστοί  σ’ αυτούς…».

Απολύθηκαν οι 12 σωφρονιστικοί που είχαν βασανίσει τον Ίλι Καρέλι, 5 χρόνια μετά το θάνατο του βαρυποινίτη στις φυλακές Νιγρίτας

Απολύθηκαν οι 12 σωφρονιστικοί που είχαν βασανίσει τον  Ίλι Καρέλι, 5 χρόνια μετά το θάνατο του βαρυποινίτη στις φυλακές ΝιγρίταςΤην οριστική απόλυση των 12 σωφρονιστικών υπαλλήλων που εμπλέκονταν στα βασανιστήρια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη και τον θάνατο του Αλβανού κρατούμενου  Ίλι Καρέλι στις φυλακές της Νιγρίτας τον Μάρτιο του 2014, αποφάσισε το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.Δύο και πλέον χρόνια μετά την καταδίκη τους από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης  που τους είχε επιβάλει ποινές από 5 έως 7 έτη, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι τέθηκαν και εκτός σώματος για την κακοποίηση του Καρέλι στην οποία είχαν προχωρήσει ως αντίποινα για τη δολοφονία που διέπραξε νωρίτερα, σε βάρος του συναδέλφου τους, Γιώργου Τσιρώνη, στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Πόρισμα ΚΕΕΛΠΝΟ: Πάνω από 1.500.000€ κόστισαν οι 74 προσλήψεις που δεν είχαν «απολύτως κανένα νομικό έρεισμα»

Πόρισμα ΚΕΕΛΠΝΟ: Πάνω από 1.500.000€ κόστισαν οι 74 προσλήψεις που δεν είχαν «απολύτως κανένα νομικό έρεισμα»Ζημία του Δημοσίου άνω του 1,5 εκ. ευρώ προκάλεσαν οι 74 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2011-2014. Σύμφωνα με το πόρισμα του επίκουρου εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Γιάννη Δραγάτση ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτική έρευνα καταλήγοντας στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά 5 προσώπων οι προσλήψεις ήταν παράνομες  καθώς:Οι υπεύθυνοι  επιχείρησαν να προσδώσουν νομιμοφάνεια στη πρόσληψη και μισθοδοσία των συγκεκριμένων υπαλλήλων, με την επίκληση ανύπαρκτων εισηγήσεων που μάλιστα έφεραν αριθμούς πρωτοκόλλου που ήταν χρεωμένοι σε άλλα τμήματα καθώς και με την επίκληση δήθεν πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Φόβος και τρόμος στην Αυστραλία ο αρχιμαφιόζος που προσπάθησαν να σκοτώσουν στην Γλυφάδα – Ο Έλληνας body builder, η ελληνική ταβέρνα και η συμμορία των Comancheros

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΤΗΝΑΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Του Άρη Σπίνου
Πως ο Λιβανέζος κατάφερε να ελέγχει όλο τον υπόκοσμο της Αυστραλίας. Ήταν αρχηγός για χρόνια της πιο σκληρής συμμορίας, των Comancheros. Από την στιγμή που βγήκε από την φυλακή κατάφερε να ελέγχει μεγάλο μέρος της αστυνομίας και έγινε πολυεκατομμυριούχος. Φίλοι του, ζάμπλουτοι σεΐχηδες, διάσημοι αθλητές και ισχυροί επιχειρηματίες.Ο Αυστραλός αρχιμαφιόζος με καταγωγή από τον Λίβανο δεν είναι κανένας τυχαίος. Η δράση του Λιβανέζου και η ζωή του μέχρι σήμερα μοιάζουν με αστυνομική ταινία, μόνο που το αίμα και τα ναρκωτικά, οι εκβιασμοί και οι βιαιοπραγίες είναι πέρα για πέρα αληθινά.Όπως και όσα έγιναν στην Γλυφάδα.

Αποκαλύψεις – φωτιά για κύκλωμα πορνείας σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο.Κασέτες της ΕΥΠ έχουν καταγράψει τα πάντα.

louloudia-mpouzoukia--100
Του Άρη Σπίνου
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,του edolio5  τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σκάσει – βόμβα για τα έργα και τις ημέρες πασίγνωστου νυχτερινού κέντρου που φιλοξενεί λαϊκό βάρδο από τη Βόρεια Ελλάδα.Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές στο  edolio5 οι αστυνομικές αρχές έχουν «δέσει» την υπόθεση, η οποία αφορά στο εμπόριο λευκής σαρκός εντός του συγκεκριμένου μαγαζιού.