Στο Εδώλιο για φοροδιαφυγή 1.000.000 ευρώ η Καίτη Γαρμπή.


Αποτέλεσμα εικόνας για καιτη γαρμπη
Του Άρη Σπίνου

Φορο... μπερδέματα για την γνωστή λαική τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, που είναι κατηγορούμενη για φοροδιαφυγή ύψους 1 εκ.ευρώ.
Η γνωστή καλλιτέχνης επρόκειτο να δικαστεί χτες στο Γ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, για σκέλος της υπόθεσης φοροδιαφυγής, γιά την οποία πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 10 μηνών.
Ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τις 11 Απριλίου, μέχρι να οριστικοποιηθεί από το Διοικητικό Πρωτοδικείο η διευθέτηση του χρέους της, που έχει διαγραφεί μέχρι ποσού 900.000 ευρώ.

Δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ. Χαμόγελα για τη Χρυσή Αυγή που δείχνει πλέον να είναι "μπετόν".

Προβάδισμα 9,5 μονάδων δίνει στην ΝΔ δημοσκόπηση της Pulse που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ το διάστημα 24-26 Φεβρουαρίου 2019 σε πανελλαδικό δείγμα 1.323 ενηλίκων.Αυτό που αποτελεί παγειωμένη πλέον ένδειξη είναι το "μπετόν¨" της Χ.Α 

Αυτοί οι υποψήφιοι της ΝΔ προηγούνται στον δυτικό τομέα."Πατώνει"ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Δ.Καλογερόπουλος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΛΠΗ
Του Άρη Σπίνου
Δημοσκόπηση στην οποία για πρώτη φορά δείχνει τις τάσεις του εκλογικού σώματος στον δυτικό τομέα της Αθήνας ολοκληρώθηκε για λογαριασμό της ΝΔ. Στη δημοσκόπηση η οποία έγινε με τηλεφωνική μέθοδο προηγείται με μικρή διαφορά ο Γεράσιμος Γιακουμάτος με δεύτερο τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη  Μάχη γίνεται με την τέταρτη θέση με τον πρώην δήμαρχο Χαϊδαρίου και πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Δ. Μαραβέλια να την κερδίζει οριακά.

Ο Βίκτωρας Ρέστης, ο «ανιψιός» του υπουργού-η σεξουαλική κακοποίηση με λοστάρι-Η εγληματική οργάνωση και τα θαμμένα μυστικά στη βίλα των Σπετσών

 Του Άρη Σπίνου

Ο Βίκτωρας Ρέστης, ο «ανιψιός» του υπουργού και τα θαμμένα μυστικά στη βίλα των ΣπετσώνΣε βίλα στις Σπέτσες που ανήκει σε εταιρεία συμφερόντων του Βίκτωρα Ρέστη ξεκουράζεται συχνά ο εμφανιζόμενος ως «ανιψιός» πρώην κορυφαίου υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, 59χρονος πολιτικός μηχανικός Χαράλαμπος (Μπάμπης) Στάικος - Πρόκειται βεβαίως για τον ίδιο άνθρωπο που ισχυριζόταν ότι ο Ρέστης τον είχε κακοποιήσει - Μια ιστορία με πλούσιο παρασκήνιο που θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν σενάριο ταινίας του Hollywood

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς : Πρόστιμα «μαμούθ» ύψους 20,3 εκατ. ευρώ στην οικογένεια Κουτσολιούτσου και στη Folli Follie

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς συνεδρίασε την Πέμπτη και αποφάσισε την επιβολή βαρύτατων προστίμων, συνολικού ύψους 20.340.000 ευρώ στη Folli Follie, σε 10 μέλη της διοίκησης της εταιρείας καθώς και σε στελέχη της.

Αθώοι 13 υπάλληλοι για υπεξαίρεση «μαμούθ» στον δήμο Θεσσαλονίκης


Αθώοι 13 υπάλληλοι για υπεξαίρεση «μαμούθ» στον δήμο ΘεσσαλονίκηςΑθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης 13 υπάλληλοι τριών ασφαλιστικών ταμείων που είχαν παραπεμφθεί σε δίκη για υπηρεσιακή απιστία, συνδεόμενη με την υπόθεση της υπεξαίρεσης-μαμούθ στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Το κατηγορητήριο τους καταλόγιζε ευθύνες για εισφορές εκατομμυρίων ευρώ που - σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα - χάθηκαν την περίοδο του πολύκροτου οικονομικού σκανδάλου, το διάστημα 1999-2007. 

"Φωτογραφίζει" πολιτικά πρόσωπα το πόρισμα για τη Novartis

«Κλειδί» εξελίξεων για συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται για την υπόθεση της Novartis αποτελεί το πρώτο πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο αριθμεί περίπου 3.000 σελίδες και βρίσκεται πλέον στα χέρια των εισαγγελέων Διαφθοράς.Σύμφωνα με πληροφορίες,του edolio5  το πόρισμα αφορά στο σκέλος της τιμολόγησης των φαρμάκων στην Ελλάδα με συγκριτικά στοιχεία και από άλλες χώρες, καταγράφοντας τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν προκειμένου συγκεκριμένα σκευάσματα της Novartis να υπερτιμολογούνται και να πωλούνται πανάκριβα στους ασθενείς.