ΣΤΙΣ 27/3/2019 Η ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.


Αποτέλεσμα εικόνας για αβραμοπουλος
Του Άρη Σπίνου

Άρχισε ,την Δευτέρα στο Α΄ τριμελές εφετείο κακουργημάτων ύστερα από διακοπή , η δίκη ιδιαίτερης σημασίας, που μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι η προανάκριση διήρκησε έξι ολόκληρα χρόνια, ελάχιστα έχει δει το φως της δημοσιότητας,και παρά το γεγονός ότι η δίκη ξεκίνησε στις 1/11/2017.

Ανεβλήθη ξανά η δίκη για το Νoor 1 λόγο απουσίας διερμηνέα!!!Το δικαστήριο είχε ξεχάσει να τον αντικαταστήσει!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για νοορ 1
Του Άρη Σπίνου

Αναβλήθηκε η σημερινή ακροαματική διαδικασία της δίκης του Noor One.
Αιτία η απουσία διερμηνέα του Ιρανού κατηγορουμένου.
Πάντως, ο διερμηνέας στις 4 Φεβρουαρίου ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά είχε δηλώσει ότι σήμερα θα βρίσκεται στο Ιράν.

Σε δίκη οριστικά 3 πρώην πρυτάνεις του ΑΠΘ για απιστία συνδεόμενη με τον ΕΛΚΕ

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε αίτηση αναίρεσης που είχε υποβληθεί κατά βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης  με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη τρεις πρώην πρυτάνεις και 8 πρώην προέδρους και αντιπροέδρους του ΕΛΚΕ του ΑΠΘ. Σύμφωνα με το βούλευμα, που επικυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο, οι συνολικά 11 κατηγορούμενοι παραπέμπονται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δικαστούν, κατά περίπτωση, για  απιστία και συνέργεια στην πράξη αυτή, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου.

Ισόβια στον «Βούλγαρο Εσκομπάρ», Ογκνιάν Ατανάσοφ, για διακίνηση ηρωίνης και κοκαΐνης

Tου Άρη Σπίνου
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης επέβαλε τη Δευτέρα ισόβια και 10ετη κάθειρξη στον επονομαζόμενο «Βούλγαρο Εσκομπάρ», Ογκνιάν Ατανάσοφ, κρίνοντάς τον ένοχο για κατηγορίες σχετικές με διακίνηση ηρωίνης και κοκαΐνης κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 1998 έως τον Μάιο του 1999.

Θα καταθέσει και η (άγνωστη) ερωμένη του δολοφονημένου καπετάνιου

Βγάζουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και… πρόβατα!Με την αποκάλυψη μιας παράνομης σχέσης που είχε ο καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου ο οποίος δολοφονήθηκε με δύο πυροβολισμούς σε θώρακα και κεφάλι τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, ξεκίνησε χθες η δίκη σε δεύτερο βαθμό.Όμως, η κατάθεση της πρωτοεμφανιζόμενης ερωμένης του που αναμένεται με αγωνία, θα δοθεί στην επόμενη συνεδρίαση, στις 22 Μαρτίου καθώς η δίκη διακόπηκε! Στο εδώλιο κάθισε ξανά η 40χρονη χήρα Δήμητρα Βούλγαρη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της στην αυλή φιλικού τους προσώπου.

Ξανά στο εδώλιο δυο παιδίατροι για τον θάνατο βρέφους δυο μηνών

Ξενοδοχεία, πλοία και πολυτελή ακίνητα «στο σφυρί» στις 27 Φεβρουαρίου.Ξανά στο εδώλιο στέλνει ο Άρειος Πάγος με απόφαση του δύο ιατρούς για θάνατο βρέφους δύο μηνών στο νοσοκομείο Πατρών τον Νοέμβριο του 2012!Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας έκρινε ότι η απαλλάχθηκε για τις δύο ιατρούς απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών δεν είχε ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία και παραπέμπει την υπόθεση για νέα συζήτηση στο ίδιο Δικαστήριο που θα συγκροτηθεί από άλλους δικαστές εκτός από αυτούς που δίκασαν προηγουμένως.

Ποιους «δείχνει» η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη για την έκρηξη έξω από το σπίτι της τον Οκτώβριο του 2016.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Γ.ΤΣΑΤΑΝΗΤου Άρη Σπίνου
Σειρά ενεργειών ζητά από τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης σε βάρος της, η Εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη.Η κ. Τσατάνη στο υπόμνημα που κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες ως πολιτικώς ενάγουσα φαίνεται να «δείχνει» συγκεκριμένες πράξεις προσώπων που κατά την ίδια την στοχοποίησαν.

Έκλεψαν όπλα από σπίτι αστυνομικών στο Παγκράτι


Σχετική εικόναΆγνωστοι δράστες έκλεψαν δύο όπλα, μαζί με γεμιστήρες και σφαίρες, από σπίτι αστυνομικών στο Παγκράτι. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι που διαμένουν οι δύο αστυνομικοί, στο διάστημα του Σαββατοκύριακου, ενώ απουσίαζαν.

«Καμπάνα» επτά ετών στον Ανδ. Μαρτίνη για τα «χρυσά»-δωρεάν νοσήλια του Ντυνάν στους επωνύμους.Το νοσοκομείο πλήρωσε 22 εκ ευρώ

«Καμπάνα» επτά ετών στον Ανδ. Μαρτίνη για τα «χρυσά» νοσήλια του Ντυνάν
Του Άρη Σπίνου
Με ποινή κάθειρξης 7 ετών αλλά ελεύθερος έφυγε από το Εφετείο της Αθήνας ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης μετά την καταδίκη του, χωρίς κανένα ελαφρυντικό για τα «κερασμένα» νοσήλια σε επιφανή πρόσωπα της πολιτικής, καλλιτεχνικής και όχι μόνο ζωής.Μία υπόθεση που είχε στοιχίσει στο νοσοκομείο 22 εκ. ευρώ., σύμφωνα με το σχετικό κατηγορητήριο.