ΟΙ "ΟΡΦΑΝΟΙ"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΝΑ... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΦΕΚ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Του Άρη Σπίνου

Όταν διαλυόταν η κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Καμμένος κλαψούριζε στα κανάλια  για τους μετακλητούς του υπαλλήλους, τις «40 οικογένειες που ζουν από τους ΑΝΕΛ» και «θα πετάγονταν στο δρόμο».
Φυσικά, αυτό συνέβη, αλλά μόνο για λίγες ημέρες, καθώς του Καμμένου τα παιδιά απολύθηκαν και διορίστηκαν ξανά!

Η Εφημερίδα Δημοκρατία βλέπει δέυτερο τον Κασιδιάρη στον δήμο Αθηναίων

Του Άρη Σπίνου

Γιώργος Χαρβαλιάς: "Τείνω να πιστέψω τους «μπούκηδες» του διαδικτυακού στοιχηματισμού που σε αντίθεση με τους δημιουργικούς δημοσκόπους βλέπουν τον Κασιδιάρη δεύτερο και με άνεση. Όπως άλλωστε και η απλή λογική που λέει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να πέσει κάτω από το 16% του 2014"
Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάλυση του έγκυρου Γιώργου Χαρβαλιά δημοσιεύει η εφημερίδα Δημοκρατία, σχετικά με την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Ασύλληπτα δάνεια έχουν πάρει οι εθνοπατέρες την περίοδο της κρίσης.Όλα τα ονόματα των βουλευτών και τα ποσά που πήραν.Κουντουρά-Κουίκ χρωστάνε τα μαλιοκέφαλα τους.


Τεράστια τα χρηματικά ποσά που δανείστηκαν οι βουλευτές! Ποιοι είναι οι «πρωταθλητές»Του Άρη Σπίνου
Aσύλληπτα ποσά έχουν δανειστεί τα πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα όπως αποτυπώνονται στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης της Βουλής. Τα ποσά πολλών μηδενικών προκαλούν… ίλιγγο καθώς την ίδια στιγμή οι απλοί πολίτες, όχι μόνο δεν μπορούν να πάρουν ανάλογα δάνεια, αλλά σίγουρα δεν μπορούν και να τα αποπληρώσουν.