Δημοσκόπηση "βάζει φωτιά" στον νότιο τομέα της Β Αθηνών για τους υποψηφίους της Ν.Δ.Σαρώνουν Δένδιας και Βούλτεψη

Του Άρη Σπίνου
Εν ενεργεία βουλευτές, αλλά και πρόσωπα από τη νέα γενιά θα περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της -σπασμένης στα τρία, πλέον- Β' Αθηνών.Το πιο βαρύ από τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο των Νοτίων είναι εκείνο του Νίκου Δένδια Σοβαρή υποψηφιότητα είναι και του  δήμαρχου Παλαιού Φαλήρου, ∆ιονύση Χατζηδάκη, ο οποίος καταγράφει μεγάλη δυναμική στις τελευταίες δημοσκοπήσεις παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει .

Υποψήφιος για δήμαρχος Κερατσινίου ο Φ. Καμπούρης!

Αποτέλεσμα εικόνας για Φ. Καμπούρης!Ο παρουσιαστής Φίλιππος Καμπούρης ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΞΑΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Αρχίζει πάλι ,την Δευτέρα στο Α΄ τριμελές εφετείο κακουργημάτων ύστερα από διακοπή , η δίκη ιδιαίτερης σημασίας, που μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι η προανάκριση διήρκησε έξι ολόκληρα χρόνια, ελάχιστα έχει δει το φως της δημοσιότητας,και παρά το γεγονός ότι η δίκη ξεκίνησε στις 1/11/2017.

ΕΝΑ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΥΠ!



ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Ήταν πριν λίγες ημέρες που εμφανίστηκε η προκήρυξη διαγωνισμού προσλήψεως 302 υπαλλήλων στην ΕΥΠ, η οποία αντιμετωπίστηκε δικαιολογημένα με ιδιαίτερα αρνητική κριτική. Κι αυτό, επειδή η πρόσληψη αφορούσε και μεταφραστές που θα γνωρίζουν την «Μακεδονική» (νοτιοσλαβική) γλώσσα. Η διοίκηση της ΕΥΠ μπορούσε να αποφύγει τον «θόρυβο» εάν προχωρούσε στην δημοσίευση της προκήρυξης επιλέγοντας την παλιά ονομασία της γλώσσας του κρατιδίου ή γράφοντας απλά σκέτο το "νοτιοσλαβική"… 
Το γιατί επιλέχθηκε η οδός της όξυνσης επί ενός τέτοιου ζητήματος είναι κάτι που πρέπει να απαντήσει η διοίκηση της ΕΥΠ και η κυβέρνηση. Δυστυχώς, όμως, η διοίκηση της ΕΥΠ θα πρέπει να απαντήσει και σε μια σειρά άλλων ερωτημάτων άμεσα σχετιζόμενων με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ελλήνων πολιτών που θα προσληφθούν για τις συγκεκριμένες θέσεις, μεταφραστών της «Μακεδονικής» (νοτιοσλαβικά).

Τα παιχνίδια της Μ.Ι.Τ στη Θράκη και...ο ύπνος της Ε.Υ.Π.



Του Άρη Σπίνου

Σύμφωνα με διασταυρωμένες 
πηγές, στις 02 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κομοτηνής, εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου "Γέφυρα" του Βούλγαρου Αλεβίτη ιστορικού Κουλοφ. Βιβλίο το οποίο έχει μεταφρασθεί από τη Βουλγαρική στην Τουρκική και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πρόθεση (προσεχώς) να μεταφρασθεί και στα Ελληνικά.
Η εκδήλωση (που δημιούργησε σοβαρούς προβληματισμούς) πραγματοποιήθηκε σε «στενό κύκλο» και με την ενεργή ανάμειξη του γνωστού για την δραστηριοποίηση του στο Πομακικό, Αντώνη Λιάπη (πρώην συνεργάτης Εμφιετζόγλου).

Στις 29 Μαρτίου η δίκη Μπέου -Κούγια


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΕΟΣ ΚΟΥΓΙΑ

ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ



Για τις 29 Μαρτίου διακόπηκε τελικά η δίκη Μπέου - Κούγια, με κατηγορούμενο το γνωστό ποινικολόγο, για χρήση υποκλαπεισών τηλεφωνικών συνομιλιών 
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, παρά το γεγονός ότι, ειναι η τέταρτη διακοπή της δίκης, δεν εφάρμοσε την απόφαση της Ολομέλειας του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, σύμφωνα με την οποια μετα απο τη δευτερη διακοπή η δικη αναβάλλεται.

«Καμπάνα» έξι μηνών με αναστολή στην πρώην γραμματέα του άλλοτε ισχυρού της Novartis, Κ. Φρουζή,που είναι και προστατευόμενη μάρτυρας στην πολύκροτη υπόθεση

«Αντάρτικο» στην Ιταλία για το θέμα των μεταναστών
Του Άρη Σπίνου
«Καμπάνα» έξι μηνών φυλάκισης με τριετή αναστολή για υπεξαίρεση… οχήματος έριξε το Ά Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στην πρώην γραμματέα του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή!Η μέχρι πρότινος υπάλληλος της Novartis Μ.Μ., που έχει παράλληλα ανοιχτά δικαστικά μέτωπα τόσο με την φαρμακοβιομηχανία όσο και με το τέως «αφεντικό» της, ήταν απούσα από τη δικαστική αίθουσα και καταδικάστηκε ερήμην για ένα Ford Fiesta που φέρεται να πήρε αλλά άφησε… απλήρωτο!

Αποκάλυψη από τα “Παραπολιτικά”: Στο 19% η Χρυσή Αυγή στην Α΄ Αθηνών! Διψήφια ποσοστά σε όλη την Επικράτεια

Του Άρη Σπίνου

Εκκωφαντικά ηχούν πια οι καμπάνες που προειδοποιούν για την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Χώρα.,Η εφημερίδα "Παραπολιτικά" με δυο αναφορές καταγράφει την ευρεία απήχηση του Εθνικιστικού Κινήματος και την επερχόμενη επέλαση σε αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές.

Ισόβια στον ελληνικής καταγωγής Τζέιμς Γκαργκασούλα που σκόρπισε τον θάνατο στη Μελβούρνη

Ισόβια στον ελληνικής καταγωγής Τζέιμς Γκαργκασούλα που σκόρπισε τον θάνατο στη ΜελβούρνηΣε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο ελληνικής καταγωγής Τζέιμς Γκαργκασούλας ο οποίος είχε βρεθεί ένοχος για τη δολοφονία έξι ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 27 όταν τον Ιανουάριο του 2017 έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο Bourke Street στο κέντρο της Μελβούρνης.