Μεγάλη συγκέντρωση του Ν.Νικολόπουλου στην Αθήνα για την υποψηφιότητά του στον Δήμο Πατρέων.

Την απόφασή του να αλλάξει πλήρως την εικόνα και το «στάτους» της Πάτρας, φέρνοντάς τη στο επίκεντρο των πολιτικών και αυτοδιοικητικών εξελίξεων στη χώρα, διαμήνυσε ο Νίκος Νικολόπουλος κατά τη συγκέντρωση που διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου 2018, σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ν.Δ.: Σκά(ε)ι νέα υποψηφιότητα

ΣτΕ: Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις των καναλιών
Του Άρη Σπίνου
Μπορεί ο Γιώργος Αυτιάς να μην είναι τελικά υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιοτης Νέας Δημοκρατίαςωστόσο η Πειραιώς ετοιμάζεται να κατεβάσει υποψήφιο άλλο δημοσιογράφο από τον ΣΚΑΪ.Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με γνωστό δημοσιογράφο και απομένουν οι τελικές συζητήσεις.

Όλα έχουν την εξήγησή τους!!! Παραγράφηκαν (λόγω 5ετίας) οι φόροι για αδήλωτες καταθέσεις.Έίχαν καταλογιστεί στο Κοντομηνά 90.000.000 ευρώ.Είναι δυνατόν να μην παίζει τα ρέστα του υπέρ της κυβέρνησης;

Δημ. Κοντομηνάς: Παραγράφηκαν (λόγω 5ετίας) οι φόροι για αδήλωτες καταθέσεις
Του Άρη Σπίνου
Παραγεγραμμένη κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η φορολογική υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τον επιχειρηματία Δημ. Κοντομηνά καθώς αν και βρέθηκαν καταθέσεις του σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού και εσωτερικού που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευσή τους, οι φόροι και οι πρόσθετοι φόροι που του επιβλήθηκαν υπέπεσαν σε 5ετή παραγραφή.

Βγαίνει στο σφυρί η βίλα του Φώτη Μπόμπολα


Βγαίνει στο σφυρί η βίλα του Φώτη Μπόμπολα
Του Άρη Σπίνου

Σε πλειστηριασμό λόγω χρεών που αγγίζουν τα 500.000 ευρώ, βγαίνει η βίλα του πρώην εκδότη, Φώτη Μπόμπολα.
Πρόκειται για μία κατοικία κτισμένη με πέτρα, περίπου 800 τετραγωνικών μέτρων, χτισμένη σε οικόπεδο 1.200 τμ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο διαθέτει πισίνα και η τιμή πρώτης προσφοράς, για την έναρξη του πλειστηριασμού έχει οριστεί στα 4.200.000 ευρώ.

Δολοφονία Καλαντζάκη: Ισόβια για τη χήρα και τον εραστή της

Δολοφονία Καλαντζάκη: Ισόβια για τη χήρα και τον εραστή τηςΣε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη τον Οκτώβριο του 2017 στα Πιλαλήματα Σητείας.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου έκρινε ένοχο τον 38χρονο αστυνομικό από τη Βουλγαρία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ η 39χρονη χήρα του καρδιολόγου κρίθηκε ένοχη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία.Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Τρίτης και ολοκληρώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα.Πρώτη κατέθεσε η αδελφή του 62χρονου καρδιολόγου.

Ξεχρέωσε πληρώνοντας 400.000 ευρώ και απαλάχθηκε ο Ανδρέας Φουστάνος για υπόθεση φοροδιαφυγής


Ξεχρέωσε και απαλάχθηκε ο Ανδρέας Φουστάνος για υπόθεση φοροδιαφυγής
Του Άρη Σπίνου

Έκλεισε τις ποινικές του εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη ο γνωστός πλαστικός χειρούργος Ανδρέας Φουστάνος μετά την ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος του για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι φορολογικοί μηχανισμοί διαπίστωσαν φοροδιαφυγή ύψους 2.500.000 στον κ. Φουστάνο, μετά από ελέγχους του ΚΕΦΟΜΕΠ σε βάθος 13 ετών. Ακολούθησε η ποινική του δίωξη από την Εισαγγελία με αποτέλεσμα ο κ. Φουστάνος να παραπεμφθεί σε δίκη.