ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ "DEAL".ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ."ΕΦΑΓΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΩΣ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ.

Του Άρη Σπίνου
Παρά το γεγονός, ότι ο Χρήστος Τεντόμας διέρρεε δεξιά και αριστερά ότι θα φτάσει έως το τέλος στις κάλπες για το δήμο της Αθήνας με δικό του ψηφοδέλτιο, τελικά θα είναι υποψήφιος με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Μία ξεχασμένη δίκη και η σιωπή των ΜΜΕ που"μπουκώνονται"από διαφημίσεις του Ο.Π.Α.Π.Δίκασαν τον Μελισσανίδη με 12 χρόνια καθυστέρηση για λαθρεμπορία και το αδίκημα... είχε παραγραφεί!

melissanidis 24-5-2013
Του Άρη Σπίνου
Δύο μέτρα και δύο σταθμά φαίνεται πως έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, ως προς τους επιχειρηματίες για χρέη προς το Δημόσιο...Σε άλλες περιπτώσεις οι δικαστές οδηγούν στη φυλακή, με συνοπτικές διαδικασίες, μικρούς επιχειρηματίες για χρέη προς το Δημόσιο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις κάνουν μέχρι και 12 χρόνια να δικάσουν μεγαλοσχήμονες επιχειρηματίες, μέχρι τα αδικήματά τους να έχουν παραγραφεί...Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της εταιρείας πετρελαιοειδών Αιγαίον Όιλ, συμφερόντων της οικογένειας Μελισσανίδη, οι υπεύθυνοι της οποίας κατηγορούνταν για υπόθεση λαθρεμπορίας 6.328.200 λίτρων ναυτιλιακών καυσίμων που φέρεται ότι έγινε το Σεπτέμβριο του 2001.

Το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του εγκεφάλου του Ναρκοπλοίου Νoor1 Ευθύμιου Γιανουσάκη απο τον αρχηγό της μαφίας του κορυδαλλού Κλοντιάν Λεκοτσάι..Όλη η κατάθεσή του

Η ''Μαφία του Κορυδαλλού'' και η υπόθεση NOOR1
Του Άρη Σπίνου
Μία άγνωστη πτυχή φέρνει στο φως η αντιπαραβολή στοιχείων της υπόθεσης του ναρκοπλοίου NOOR1 με αυτά που προκύπτουν από τη δράση της «Μαφίας του Κορυδαλλού» και πιο συγκεκριμένα από τον ρόλο που διαδραματίζει ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, ο βαρυποινίτης Κλοντιάν Λεκοτσάι.