Η Ερωμένη πολιτικού αρχηγού εξωκοινοβουλευτικού δεξιού κόμματος - Ο διορισμός της στη διοίκηση μεγάλου νοσοκομείου από το ΣΥΡΙΖΑ-Το εξώγαμο και η "αγορασμένη" σιωπή της δια βίου με 7000 ευρώ το μήνα.Η ευρωβουλή και η...λύση!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΩΜΕΝΗ
Του Άρη Σπίνου

Ορισμένα πράγματα τα μαθαίνεις και δεν τα λες ποτέ.Σε τρώει όμως το μαράζι που έχει ο ρεπόρτερ μέσα του.Όταν ξέρεις κάτι και δεν το μοιράζεσαι, κυρίως με αυτός που σε εμπιστεύονται,ακροατές-τηλεθεατές ή αναγνώστες,ψάχνεις να βρεις τρόπο να τους το πεις χωρίς να εκθέσεις αυτόν ή αυτή που σου εμπιστεύτηκε τη είδηση.Ας έρθουμε λοιπόν στο θέμα μας.

302 προεκλογικές προσλήψεις.Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) αναζητεί υπαλλήλους της “μακεδονικής γλώσσας”!



Του Άρη Σπίνου

Μοριοδοτούμενη γλώσσα η… «Μακεδονική» που σε παρένθεση αναφέρεται ως «νοτιοσλαβική» για κάλυψη θέσεων στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Η αναγνώριση της «Μακεδονικής» γλώσσας βάσει της συμφωνίας των Πρεσπών αποτελεί πραγματικότητα και αναγράφεται πλέον και στα επίσημα έγγραφα.Συγκεκριμένα, στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στο Τεύχος 4 του ΑΣΕΠ δημοσιεύθηκε χθες 14/2 η προκήρυξη του υπουργείου Προστασίας για την κάλυψη 302 θέσεων στην ΕΥΠ.

"ΝΤΟΥ"Ματ στις φυλακές Κορυδαλλού.Κορυδαλλός: Φήμες για κρατούμενο, που τον κρέμασαν συγκρατούμενοι του!


Αποτέλεσμα εικόνας για φυλακες κορυδαλλου
Του Άρη Σπίνου

Επέμβαση των ΜΑΤ αυτή την ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, μεταξύ κρατουμένων στη Β πτέρυγα και σωφρονιστικών υπαλλήλων.
Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε κελί και προκλήθηκε πανικός.
Επενέβησαν σωφρονιστικοί και σύμφωνα με πληροφορίες ένας από αυτούς τραυματίστηκε στο μάτι.Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη"Βράζουν" οι φυλακές, ακόμη και μετά από την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, για 
την εξάρθρωση 13μελους εγκληματικής Κορυδαλλού.

«Κορυδαλλός-mafia»: Ο εμπλεκόμενος δικηγόρος Γ.Α και η ανατροπή για τον Αριστείδη Φλώρο.

Διαφωνία ΕΔΕ για την επιλογή Έλληνα Ευρωπαίου Εισαγγελέα μόνο από  τους εισαγγελείς.
Του Άρη Σπίνου
Εμπλοκή γνωστού δικηγόρου σε αξιόποινες πράξεις  αλλά και ανατροπή των δεδομένων  σε  υποθέσεις που έχουν μέχρι τώρα απασχολήσει τη δικαιοσύνη, με τους θύτες να μετατρέπονται σε θύματα και αντιστρόφως,  δείχνουν οι συνομιλίες που κατέγραψε η Αντιτρομοκρατική και περιλαμβάνονται στη δικογραφία της «Κορυδαλλός-mafia».Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή που αφορά την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου  Γ.Α. το 2014, αντίδικου του Αριστείδη Φλώρου στην υπόθεση της Energa-Hellas Power. 

Αίτημα δικαστικής συνδρομής στις ΗΠΑ για τα ακίνητα του Γιάννου Παπαντωνίου.

Διαφωνία ΕΔΕ για την επιλογή Έλληνα Ευρωπαίου Εισαγγελέα μόνο από  τους εισαγγελείς.Τέσσερα νέα πρόσωπα έχει εντοπίσει η ανάκριση τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην «εικονική» κατά τις δικαστικές αρχές μεταβίβαση των ακινήτων της οικογένειας Παπαντωνίου στη Σύρο.Σύμφωνα με ρεπορτάζ ,οι ανακριτές κατά της διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα και Γιώργος Ευαγγέλου, οι οποίοι χειρίζονται σειρά δικογραφιών με κεντρικό πρόσωπο τον ήδη προφυλακισμένο πρώην υπουργό, απέστειλαν αίτημα δικαστικής συνδρομής στις ΗΠΑ ζητώντας άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών προσώπων και εταιρειών που εμπλέκονται στην η «άρον-άρον» μεταβίβαση των οικοπέδων και της πολυτελούς βίλας της οικογένειας το 2016.