«Καρφί» του Γ.Αυτιά για το «κόψιμο» του από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ: «Τους έπιασε σύγκρυο γιατί θα σάρωνα»

«Καρφί» του Γ.Αυτιά για το «κόψιμο» του από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ: «Τους έπιασε σύγκρυο γιατί θα σάρωνα»
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ και δέχτηκε μία ηχηρή σπόντα από τον δημοσιογράφο με αφορμή το κόψιμο της υποψηφιότητάς του από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες Ευρωεκλογές.

Χαμός σε δίκη για 4600 κλεμμένες χρυσές λίρες


Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσεσ λιρεσ
Του Άρη Σπίνου

Μετά από πολύωρη συνεδρίαση το πρωί της Παρασκευής (15/2/2019) και αφού ακούστηκαν πολλά… «γαλλικά», το Δικαστήριο διέκοψε για τις 8 Μαρτίου, οπότε και θα απολογηθούν οι κατηγορούμενοι.Η υπόθεση είναι σχετικά παλιά, κρατάει από το 2011 και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο λόγω, του ιλιγγιώδους ποσού των 4.600 λιρών (περίπου 1.700.000 €) και της… ίντριγκας, καθώς κατηγορούνται συγγενικά πρόσωπα του επιχειρηματία.Πως έχει η υπόθεση;

Στη φυλακή αστυνομικός - Υπεξαίρεσε περίπου 500.000 ευρώ


Πάτρα: Στη φυλακή αστυνομικός - Υπεξαίρεσε περίπου 500.000 ευρώ
Του Άρη Σπίνου

Ο 51χρονος σήμερα Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που αντιμετώπιζε την κατηγορία της κατάχρησης δημοσίου χρήματος κακουργηματικού χαρακτήρα, κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπεξαίρεση περίπου 500.000 ευρώ.Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2013, μετά από έρευνα του κλιμακίου Εσωτερικών Υποθέσεων.
Αρχικά ο 45χρονος τότε ένστολος, δεν είχε καταφέρει να δικαιολογήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στο να «βάλει» χέρι στο ταμείο και αμέσως τέθηκε σε διαθεσιμότητα.Από την έρευνα προέκυψε πως ο Αστυνομικός παραδέχθηκε την πράξη του, επικαλούμενος σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Την ενοχή του Ανδρέα Μαρτίνη για τα δωρεάν νοσήλια στο Ερρίκος Ντυνάν πρότεινε ο εισαγγελέας

Tου Άρη Σπίνου
Να κηρυχθεί ένοχος ο Ανδρέας Μαρτίνης, για την υπόθεση των δωρεάν νοσηλίων σε επιφανή πρόσωπα  στο Νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν", πρότεινε προς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ο εισαγγελέας της έδρας κ. Σπηλιώπουλος.

Στον ανακριτή ο Δημήτρης Μηλιάκος και άλλοι 12, κατηγορούμενοι για τα «θαλασσοδάνεια»134 εκ.ευρώ της ΑΤΕ στην SEX FORM

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΛΙΑΚΟΣ ΑΤΕ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Συνολικά 13 κατηγορούμενοι έχουν κληθεί να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς, Σωτήρη Τσουβαλά, για αδικήματα σχετικά με δάνεια ύψους 134 εκατ. ευρώ, που δόθηκαν από την Αγροτική Τράπεζα την περίοδο 2002 – 2005, χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις στην εταιρεία εσωρούχων – ενδυμάτων SEX FORM, η οποία πτώχευσε το 2008.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη δίκη Ζαφειρόπουλου μετά τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα των φυλακών. Διακοπή για 1η Μαρτίου

Σκότωσαν μέσα στις φυλακές τον φερόμενο ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα των φυλακών, με πρωταγωνιστές και κατηγορούμενους για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, η δίκη για την υπόθεση διεκόπη σήμερα για την 1η Μαρτίου 2019.Η διακοπή δόθηκε καθώς παραιτήθηκε η συνήγορος του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού Κλοντιάν Λεκοτσάι!

Δικηγορικό γραφείο Αλ. Λυκουρέζου: Η διαδοχή στους Γιάννη Μαρακάκη και Νικόλαο Γερασίμου

Δικηγορικό γραφείο Αλ. Λυκουρέζου: Η διαδοχή στους Γιάννη Μαρακάκη και Νικόλαο ΓερασίμουΈνα νέο κεφάλαιο ανοίγει για τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Το γραφείο του, που έχει χειριστεί πλήθος σοβαρών υποθέσεων, ξεκινά συνεργασία με τα δικηγορικά γραφεία των Νικόλαου Γερασίμου και Γιάννη Μαρακάκη.Μία συνεργασία που κατά πολλούς μεταφράζεται  ως η διάδοχη κατάσταση ενός γραφείου – θρύλου, που ξεκίνησε την λειτουργία του το 1910 από τον Κωνσταντίνο Λυκουρέζο, πέρασε στη συνέχεια στον γιο του Παυσανία  για να καταλήξει στα χέρια του εγγονού του, Αλέξανδρου.

O Τσοβόλας στο στόχαστρο της μαφίας των φυλακών

 O Τσοβόλας στο στόχαστρο της μαφίας των Ï†Ï…Î»Î±ÎºÏŽÎ½Ο Κλοντιάν Λεκοτσάι φαίνεται πως δεν είναι ένας απλός δολοφόνος και κοινός εγκληματίας. Σίγουρα, είναι κάτι παραπάνω, αφού για την εξάρθρωση της σπείρας της μαφίας των φυλακών κινητοποιήθηκε τελικά η Αντιτρομοκρατική, κατόπιν, προφανώς, εμπλοκής της Κρατικής Ασφάλειας. Μέχρι και προ ολίγου καιρού ο Αλβανός εγκληματίας και εσώκλειστος στον Κορυδαλλό παρουσιαζόταν ως σκληρή φιγούρα κλασικού δολοφόνου.

Χειροπέδες στον εφοπλιστή Αλέξανδρο Αγούδημο



Χειροπέδες στον εφοπλιστή Αλέξανδρο Αγούδημο
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Χειροπέδες πέρασαν  άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά στον πάλαι ποτέ κραταιό εφοπλιστή Αλέξανδρο Αγούδημο για χρέη και εισφορές προς το Δημόσιο.Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του edolio5,τη όταν ομάδα ΔΙΑΣ που κινούνταν πέριξ του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας το μεσημέρι της Πέμπτης έκανε σήμα σε ένα πράσινο αυτοκίνητο μάρκας Lada προκειμένου να το ελέγξει.