"ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ" ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΖΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 18/2/19 ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ. ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΑΣ.ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ "ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ"

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Πατρέων.Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Πατρών, ανακοίνωσε επίσης και το όνομα της δημοτικής παράταξής του, την «Νέα Πάτρα», την οποία παρουσίασε αναλυτικά ως υποψήφιος πλέον δήμαρχος.Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, την εκδήλωση και την υποψηφιότητα του Νίκου Νικολόπουλου χαιρέτισαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αλλά και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο οικονομολόγος και πρόεδρος του Κινήματος «Υπέρβαση», Κυριάκος Τόμπρας και ο γνωστός συνδικαλιστής της Πάτρας, Γιώργος Τσιμέκας.Την εκδήλωση άνοιξε ο γιος του ανεξάρτητου βουλευτή, Ανδρέας Νικολόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον πατέρα του.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ .2,5 εκ. ευρώ εγγύηση στο Σωτήρη Εμμανουήλ για να μην επιστρέψει στη φυλακή.Έχει καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη

Αποτέλεσμα εικόνας για εμμανουηλ υποβρυχια
Του Άρη Σπίνου
Τι είπαν οι δικαστές του Τριμελούς Eφετείου Κακουργημάτων στον βασικό κατηγορούμενο, για το σκάνδαλο με τις μίζες των υποβρυχίων: "Η δίνεις τα 2,5 εκ της εγγύησης, ή ξαναπάς φυλακή"!
Στη φυλακή θα πρέπει να επιστρέψει ο  πρώην πρόεδρος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρης Εμμανουήλ, βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των υποβρυχίων, εάν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, δεν καταβάλλει το αστρονομικό ποσόν των 2,5 εκ ευρω, που του επέβαλλε ως εγγύηση το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, το οποίο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε 20ετή κάθειρξη, για το σκάνδαλο με τις μίζες, που δόθηκαν για τις συμβάσεις των εξοπλιστικών.

Στη φυλακή πρώην εφοριακός που «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια στο Facebook

Σε κάθειρξη 10 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου Λαρισαίος συνταξιούχος εφοριακός που  «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια στο Facebook.Ο καταδικασθείς θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του, καθώς η έφεσή του, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση που εκδόθηκε το βράδυ της Τρίτης, δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι για την απαγωγή Λεμπιδάκη! Αναλυτικά οι ποινές!

Ισόβια στον δολοφόνο της οικογένειας του Ελληνοαμερικανού Σάββα ΣαββόπουλουΑπόντος του Μιχάλη Λεμπιδάκη το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης έκρινε ενόχους τους 12 κατηγορούμενους που εμπλέκονται στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία. Επίσης, ανακοινώθηκαν οι ποινές οι οποίες αναλυτικά είναι οι εξής:

Πέθανε ο ισοβίτης Π. Σίμωσης που είχε σκοτώσει τρεις άντρες σε ταβέρνα το 2010

Πέθανε ο ισοβίτης Π. Σίμωσης που είχε σκοτώσει τρεις άντρες σε ταβέρνα το 2010Την τελευταία πνοή του άφησε ο βαρυποινίτης που σκότωσε εν ψυχρώ με πιστόλι τρεις άντρες σε μια ταβέρνα της Ερέτριας, πριν από εννέα χρόνια!Ο 63χρονος Παναγιώτης Σίμωσης εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για το τριπλό φονικό, αλλά τελευταία πάλευε με τον καρκίνο και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου κατέληξε, καθώς οι αιτήσεις του δικηγόρου και των συγγενών του να αποφυλακιστεί λόγω της κατάστασής του απορρίπτονταν εδώ και καιρό.

Ποινικές διώξεις για τα "θαλασσοδάνεια" της Attica Bank στον Καλογρίτσα,σε στελέχη της τράπεζας και τα μέλη του Δ.Σ του "Τοξότη"


Αποτέλεσμα εικόνας για καλογριτσας attica bank
Του Άρη Σπίνου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς σε βάρος στελεχών της ATTICA BANK και των εκπροσώπων πέντε εταιρειών για «θαλασσοδάνεια» εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις.
Η δίωξη ασκήθηκε από τους επίκουρους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς Χρήστο Ντζούρα και Γιώργο Πολυκράτη οι οποίοι διενήργησαν την έρευνα μετά το πόρισμα και τη μηνυτήρια αναφορά της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία είχε διαπιστώσει συστηματική χορήγηση των επίμαχων επισφαλών δανείων από την Τράπεζα Αττικής.

Στα χέρια ειδικού εφέτη ανακριτή η μαφία των φυλακών.Εκβίαζαν και το δικηγόρο Δ.Τσοβόλα.Του είχαν πάρει προκαταβολή.


Στα χέρια ειδικού εφέτη ανακριτή η μαφία των φυλακών
Του Άρη Σπίνου

Στα χέρια του ειδικού εφέτη αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας αναμένεται να περάσει τελικά η δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού, λόγω της σοβαρότητάς της υπόθεσης. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποβάλλει αίτημα για τη σύγκλιση της Ολομέλειας των Εφετών, προκειμένου να περάσει η υπόθεση από την 21η τακτική ανακρίτρια σε εφέτη- ανακριτή και δη στον αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας. Και αυτό γιατί από τη μέχρι στιγμής έρευνα φαίνεται να προκύπτουν ενδείξεις περί «επαφής» των μελών αυτής της εγκληματικής οργάνωσης με τους κρατουμένους για τρομοκρατική δράση.