ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ 11 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟΝ"9,84."Σοφία Δασκαλάκη, Γιάννη Πολίτης, Δώρα Σαρρή, Θανάσης Καφέζας, Κατερίνα Μαρκετάκη, Βασιλική Αράπη, Μαρία Ζήκου, Αλέξης Αναγνωστόπουλος, Μάκης Γιομπαζολιάς, Βασίλης Μητράκος και Κυριάκος Γριβέας



ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Στις 5 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη, για την κατασπατάληση 37 εκ. στον "Αθήνα 9.84", με κατηγορούμενους 11 πρωην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,γιά απιστία.

Υπόθεση παιδεραστίας Νίκου Γεωργιάδη: Όλη η κατάθεση του μάρτυρα υπεράσπισης που ήρθε από τη Μολδαβία.Το "pressing" εισαγγελέα και προέδρου τον μετέτρεψαν σε μάρτυρα...κατηγορίας

Του Άρη Σπίνου
Ολόκληρη η κατάθεση του Μολδαβού δικηγόρου που προσπάθησε σήμερα να υπερασπιστεί τον Νίκο Γεωργιάδη αλλά μετά από το σφυροκόπημα του δικαστηρίου επιβεβαίωσε με την μαρτυρία του τα δημοσιεύματα του Hot Doc.Αλλιώς ξεκίνησε, κι αλλιώς κατέληξε.

Στο εδώλιο ο ιερέας που ασέλγησε σε παιδί με βαριά νοητική υστέρηση


Λαμία: Στο εδώλιο ο ιερέας που ασέλγησε σε παιδί με βαριά νοητική υστέρησηΣτο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας θα εκδικαστεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, η υπόθεση του ιερέα από τη Θεσσαλονίκη που είχε ασελγήσει σε βάρος 20χρονου παιδιού με βαριά νοητική στέρηση σε περιοχή της Φθιώτιδας.
Το περιστατικό είχε σημειωθεί το καλοκαίρι του 2009, όταν ο ιερέας ταξιδεύοντας με το αυτοκίνητό του και έχοντας προορισμό την Ευρυτανία, σταμάτησε στην περιοχή όπου διέμενε o νεαρός.

Ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη σε βάρος "νερουλάδων"εφοπλιστών που τροφοδοτούν τα νησιά


Δίωξη σε βάρος των εταιρειών που τροφοδοτούν με νερό τα άνυδρα νησιά του Αιγαίου Του Άρη Σπίνου

Ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά σε βάρος των εκπροσώπων δύο ναυτιλιακών εταιρειών, που είχαν αναλάβει να τροφοδοτούν με νερό, επί πέντε χρόνια, τα άνυδρα νησιά του Αιγαίου.
Μεγαλύτερες από τις πραγματικές ποσότητες νερού Σύμφωνα με τα στοιχεία της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε , από το 2004 έως το 2009, οι δύο εταιρείες εμφανίζονταν να μεταφέρουν στις Κυκλάδες αλλά και τα Δωδεκάνησα, μεγαλύτερες ποσότητες νερού από όσες είχαν πραγματικά ανάγκη τα νησιά για τις οποίες πληρώνονταν μάλιστα κανονικά, χωρίς όμως ποτέ να τις παραδίδουν.