ΒΡΥΩΝΗΣ-ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ-ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Ο ΕΦΕΤ τους έκανε τσακωτούς! Παίζουν με την υγεία των πολιτών.Κατέθεσε μήνυση ο ΕΦΕΤ για απάτη και παραπλάνηση σε βάρος των πολιτών για θέματα υγείας;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΒΡΥΩΝΗΣ ΕΦΕΤ

  • Του Άρη Σπίνου 

  • Την προσοχή των καταναλωτών στις ετικέτες των τροφίμων εφιστά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων ΕΦΕΤ, με αφορμή την προώθηση προϊόντος, μεταξύ άλλων και μέσω τηλεοπτικών εκπομπών του "E"με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη ,την Πάνια και άλλους παρουσιαστές του Σταθμού, με την εμπορική ονομασία:«CHOCO SLIM» που επικαλούνται ψευδώς  πιστοποίησή του από τον ΕΦΕΤ ή/και την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA).Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι οι εν λόγω αρχές δεν πιστοποιούν ούτε εγκρίνουν τρόφιμα.

    Σχεδίαζαν την απαγωγή του προέδρου της ALPHA BANK, Ανδρέα Μαντζούνη


    Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρέας μαντζούνης alpha bank
    Οι δύο γυναίκες δολώματα που τον παρακολουθούσαν 

    Tου Άρη Σπίνου

    Η αμετάκλητη παραπομπή σε δίκη του περιβόητου <<συνδικάτου του εγκλήματος στην Ελλάδα>> που ελέγχεται από ισοβίτες των ελληνικών φυλακών , σύμφωνα με το βούλευμα 99/2006 , του συμβουλίου εφετών
     Πειραιά, αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που οργάνωναν και σχεδίαζαν συμβόλαια θανάτου, εναντίον δικαστικών εισαγγελέων , δικηγόρων και αντίπαλων συμμοριών, τα μέλη του.

    Ο Ηλίας Τζαφέρης νεός διευθυντής στην ιστορική εφημερίδα του Κακαουνάκη


    Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣΤο Καρφί, η θρυλική εφημερίδα που δημιούργησε ο Νίκος Κακαουνάκης άλλαξε χέρια και επιστρέφει στις ρίζες της: Νέος εκδότης διευθυντής της εφημερίδας είναι ο εξαίρετος δημοσιογράφος Ηλίας Τζαφέρης και η εφημερίδα είναι αποφασισμένη να ξυπνήσει τις μνήμες του θρυλικού δημοσιογράφου  ώστε οι σημερινοί ΚΙΝΑΛίτες να βγουν από το λήθαργο στα πεζοδρόμια της οργής. Ικανός ο Τζαφέρης, είναι σίγουρο ότι θα βελτιώσει σε όλα τα επίπεδα την εφημερίδα. Μακάρι γιατί ο Τύπος το έχει ανάγκη…

    ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

    Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: «Θα προσπαθήσουν να απαγάγουν τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς»


    Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: «Θα προσπαθήσουν να απαγάγουν τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς»Μετά τη δημοσιοποίηση της αμοιβής των 770.560 δολαρίων, που δίνουν οι Τουρκικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των «8», η Αστυνομία ενίσχυσε τα μέτρα φύλαξής τους, μεταφέροντάς τους σε νέο ασφαλή χώρο. Ο νέος σχεδιασμός της Αστυνομίας κρίνεται απαραίτητος, καθώς η τουρκική κυβέρνηση φέρεται να επιδιώκει επισήμως μια καταδρομική ενέργεια, κάτι που σύμφωνα με το edolio5 έχουν αντιληφθεί πλήρως οι ίδιοι οι διωκόμενοι Τούρκοι στρατιωτικοί.Τον περασμένο Οκτώβριο η Τουρκία είχε ζητήσει από την Ιντερπόλ να εκδοθούν διεθνή εντάλματα σύλληψης εναντίον τους, κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά η υπηρεσία.

    Η άνοδος και η πτώση του Μαντούβαλου."Βροχή" οι πολυετείς φυλακίσεις για το Παραδικαστικό που τον οδηγούν με το ένα πόδι...στο κελί.Τα γραφεία του στον Πειραιά βγήκαν στο «σφυρί» για χρέη προς τις τράπεζες.

    Του Άρη Σπίνου 

    Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ«Ήμουν στο παραπέντε να γίνω υπουργός (…) δεν ξέρουν ότι αυτό που είναι να γίνει θα γίνει. Θα γυρίσω καβαλάρης γιατί δεν υπάρχει τίποτα εναντίον μου». Αυτό είχε δηλώσει συνομιλώντας με δημοσιογράφους ο ανεξάρτητος τότε βουλευτής, Πέτρος Μαντούβαλος, τον Δεκέμβριο του 2005, λίγο πριν την απολογία του ενώπιον του εφέτη-ανακριτή Ιωάννη Σίδερη, για εμπλοκή του στο αποκαλούμενο πρώτο παραδικαστικό κύκλωμα.

    1.000.000 ευρώ ζητά ο δημοσιογράφος Παν. Μουσσάς από την ΕΥΔΑΠ και το σύζυγο της Δούρου,διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας Μπενίση


    Αιτία η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του δήθεν αποκαλούμενου «κυκλώματος εκβιασμών»

    Ομόνοια: 40χρονος άντρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρόΤο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ως χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη, ζητά ο Παν. Μουσσάς, κατηγορούμενος στην αποκαλούμενη «υπόθεση εκβιασμών», με την αγωγή του, η οποία στρέφεται κατά της ΕΥΔΑΠ και του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Ιω. Μπενίση.

    Θύμα τοκογλύφων ο γνωστός κοσμηματοπώλης Θεολόγος – Στο εδώλιο οι… «δανειστές» του!

    Η Ελλάδα κέρδισε τη «μάχη του γιαουρτιού»!Στα νύχια τοκογλύφων που τον «ξεζούμιζαν» επί σειρά ετών έπεσε ο γνωστός κοσμηματοπώλης Κωνσταντίνος Θεολόγος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ  ο ιδιοκτήτης της γνωστής φίρμας, μέσα από μία σειρά μηνύσεων που κατέθεσε, περιγράφει μια ασφυκτική κατάσταση που έζησε επί σειρά ετών η οποία πλέον μετά τα παραπεμπτικά βουλεύματα που εκδόθηκαν θα απασχολήσει τους επόμενους μήνες τα δικαστήρια.