Αποκλειστικό-ΒΟΜΒΑ! Έκαναν φτερά από το αμαξοστάσιο δήμου των Νοτίων 16.000 λίτρα καυσίμων!!!

Ο Εισαγγελέας ακούει; Σε μεγάλο παραλιακό δήμο της Αττικής, οι αρμόδιοι υπάλληλοι πραγματοποίησαν έλεγχο και μετά από μια σύντομη απογραφή ανακάλυψαν πως 16.οοο λίτρα καυσίμων έχουν κάνει… φτερά από το αμαξοστάσιο της υπηρεσίας.Μετρούσαν και ξαναμετρούσαν και δεν τους έβγαιναν οι αριθμοί. Ενημερώθηκε αμέσως ο αρμόδιος προιστάμενος ο οποίος μετέβη στον όρχο όπου και διαπίστωσε πως οι αριθμοί δεν έβγαιναν, βάσει των παραστατικών.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΖΗΛΟΥ: Χρεώθηκε η δικογραφία σε ανακρίτρια - Εκδίδονται τα εντάλματα σύλληψης.΄Έφυγε στο εξωτερικό ο φυσικός αυτουργός του ξυλοδαρμού


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΖΗΛΟΣ
Του Άρη Σπίνου

Η προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Λάρισας Δ.Ρασιδάκη χρέωσε τη δικογραφία Τζήλου σε τακτική ανακρίτρια.
Έτσι άρχισε να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης του 46χρονου Δ.Μ. που διέφυγε στο εξωτερικό και του 28χρονου Χ.Π.
Ήδη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας Απ.Τζαμαλής τάχθηκε υπέρ της έκδοσης των ενταλμάτων.

Η τουρκική Δικαιοσύνη επικήρυξε τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, με 700.000 ευρό το κεφάλι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΜε πρακτικές... far west και ένα 24ωρο πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Αγκυρα,καθώς τους έκρινε ενόχους για τρομοκρατία και σύμπραξη με τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, πράξεις γιά τις οποίες, τους επέβαλλε ισόβια κάθειρξη.Η απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου, που εκδίκασε την υπόθεση των Τούρκων στρατιωτικών, οι οποίοιείχαν συλληφθεί αμέσως μετά το πραξικόπημα του 2016 δημοσιεύτηκε πριν από τρεις ημέρες.

Βαριά "καμπάνα" στον Μαντούβαλο για το παραδικαστικό.Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.Καταδικάστηκε σε 13 χρόνια κάθειρξη.

ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Βαριά "καμπάνα" στον Μαντούβαλο για το παραδικαστικόΣε 13 χρόνια κάθειρξη με αναστολή καταδικάστηκε ο  δικηγόρος -από τον οποίο έχει αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος- και πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού Πέτρος Μαντούβαλος. Ο κ. Μαντούβαλος καταδικάστηκε για δωροδοκία και άμεση συνέργεια σε νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Ειδικότερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας καταδίκασε ομόφωνα τον γνωστό δικηγόρο χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.