Πολλά τα λεφτά!!!Έδωσαν 400.000 ευρώ για ανακαίνιση ενός...έτοιμου δημοτικού θεάτρου στο δήμο Αγ.Δημητρίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ δημαρχοσ
Του Άρη Σπίνου
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης  του Δημοτικού Θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη», στον Άγιο Δημήτριο.Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει το συνολικό κόστος του έργου.Μιλάμε για μια ανακαίνιση υπαρχουσών εγκαταστάσεων που είχαν όλες τις προδιαγραφές και όχι για εξαρχής κατασκευή.

Η "καμμόρα"της Ζακύνθου-Η κάθειρξη 20 ετών σε αξιωματικό της ασφάλειας-ο Ευεργέτης Νικήτας Αρετάκης και ο ρόλος εκκλησιαστικών παραγόντων στα "θεμέλια" του υποκόσμου στο νησί.


Του Άρη Σπίνου 

Αποτέλεσμα εικόνας για Î‘Î¡Î•Î¤Î‘ÎšÎ—Î£Η πυκνογραμμένη, ανώνυμη και ανορθόγραφη σε πολλά σημεία της, αναφορά που εστάλη στο γραφείο του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και στην Διεύθυνση ασφαλείας Αττικής ήταν άκρως αποκαλυπτική και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι αστυνομικοί την έλαβαν  πολύ σοβαρά υπόψιν τους.

Λεκτική επίθεση σε Φλαμπουράρη από θαμώνα σε καφέ στο Κολωνάκι



Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣΦραστική επίθεση δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Επικράτειας Αλέκος Φλαμπουράρης, σε κεντρικό καφέ της πλατείας Κολωνακίου, όπου απολάμβανε τον καφέ  του, παρέα με 8 άνδρες της προσωπικής του φρουράς.

Ο Ένο Μάτα, καταζητούμενος για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, ο ένας ληστής του κοσμηματοπωλείου στη Μεσογείων

Ο 32χρονος Ένο Μάτα, που καταζητείται για τη δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους δύο δράστες που εισέβαλαν την Πέμπτη σε κοσμηματοπωλείο επί της λεωφόρου Μεσογείων 6, στους Αμπελόκηπους.

Ισόβια στον δολοφόνο της οικογένειας του Ελληνοαμερικανού Σάββα Σαββόπουλου

Ισόβια στον δολοφόνο της οικογένειας του Ελληνοαμερικανού Σάββα ΣαββόπουλουΤην ποινή των ισοβίων επέβαλλε δικαστήριο των ΗΠΑ στον 37χρονο, που δολοφόνησε μια οικογένεια Ελληνοαμερικανών και την οικιακή βοηθό τους μέσα στο σπίτι τους στην Ουάσινγκτον, το 2015.Ο δράστης  κρίθηκε ένοχος τον περασμένο Οκτώβριο για τη δολοφονία του επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλου, της συζύγου του Έιμι, του 10χρονου γιου τους Φίλιππου και της οικιακής βοηθού Βεραλίσια Φιγκουερόα.

Αγωγή κακοδικίας σε βάρος πασίγνωστου δικηγόρου!

Ισόβια στον δολοφόνο της οικογένειας του Ελληνοαμερικανού Σάββα Σαββόπουλου
Ποσό ύψους 90.000 ευρώ ζητά με αγωγή του ένας πελάτης από πασίγνωστό δικηγόρο, γνωστό στο ευρύ κοινό από την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο. Ο δυσαρεστημένος πελάτης του δικηγορικού γραφείου κατέθεσε αγωγή κακοδικίας σε βάρος του δικηγόρου, με την οποία αξιώνει 90.000 ευρώ από εκείνον για τον λάθος χειρισμό και την βαριά αμέλεια, όπως επικαλείται ο ίδιος, στις υποθέσεις του.

«Κύκλωμα» στήνει γάμους αλλοδαπών με ετοιμόγεννες Ρομά για άδειες παραμονής

«Κύκλωμα» στήνει γάμους αλλοδαπών με ετοιμόγεννες Ρομά για άδειες παραμονής
Διενέργεια γάμων μεταξύ αλλοδαπών και ετοιμόγεννων γυναικών Ρομά, φέρεται να έχει στήσει «κύκλωμα» σε πολλές περιοχές της χώρας, προκειμένου να δίνονται άδειες παραμονής στην χώρα.Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει ζητήσει από τις κατά τόπους Εισαγγελίες της χώρας, μεταξύ των οποίων και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί αν και ποιοι συμμετέχουν στο εν λόγω παράνομο κύκλωμα.