Δύσκολες ώρες για τον Γέροντα Εφραίμ.

gerontas_efraim-579x400Σε κλινική του Κιέβου, νοσηλεύεται ο καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής υπέστη έμφραγμα.Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου συμμετέχει στην αποστολή του που ορίστηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, προκειμένου να παρεβρεθεί στην ενθρόνιση του Προκαθήμενου της Ουκρανικής Εκκλησίας Μητροπολίτη Κιέβου Επιφάνιου, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ-Η ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ-ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ...Ο ΒΙΕΝΕΖΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΚΡΟΣ

Stately entry with international flags draped across the historic Viennese architectureΠοιό... μυστικό κρύβεται στο λόμπυ του κεντρικού πολυτελούς ξενοδοχείου της Βιέννης Ritz Carlton Vienna, που έγινε η αφορμή να μην... μιλιούνται, στο πολυθρύλητο ταξίδι τους στην Αυστριακή πρωτεύουσα ο αντιεισαγγελέας ΑΠ Γιάννης Αγγελής, με την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη;

Κύκλωμα κοκαΐνης στην Αθήνα: Στην Ανακρίτρια η λίστα που «καίει» επιχειρηματίες, γιατρούς και τραγουδίστρια

Γιατροί, επιχειρηματίες, γνωστή τραγουδίστρια αλλά και πολλά ακόμα ονόματα συμπεριλαμβάνονται στη λίστα που έχει στα χέρια της η Ανακρίτρια με τους πελάτες της μεγάλης σπείρας διακίνησης κοκαΐνης στα νυχτερινά κέντρα που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Απαγωγή Μιχάλη Λεμπιδάκη: Στις 14 Φεβρουαρίου η απόφαση επί της ενοχής των κατηγορουμένων

Μία "ανάσα" πριν την ετυμηγορία του δικαστηρίου βρίσκεται η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του 54χρονου επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Αλέξης Κούγιας: Τη Δευτέρα η πρώτη δίκη για την πολύνεκρη τραγωδία στην Αίγινα

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την δίκη που ξεκινάει την Δευτέρα και αφορά στο τραγικό ατύχημα της Αίγινας όπου ένα ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος εμβόλισε σκάφος τύπου λάντζας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 4 άτομα και να τραυματιστούν ακόμα πέντεΌπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση των τραυματιών και των οικογενειών των θυμάτων από το τραγικό συμβάν πού έλαβε χώρα την 16/8/2016 στην Αίγινα, όταν το ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος «ΝΤΟΥΕΝΤΕ»  επέπεσε πάνω στο σκάφος τύπου λάντζα «ΑΝΤΩΝΙΑ», εμβολίζοντάς το και προκαλώντας τον θάνατο 4 εκ των επιβαινόντων και τον τραυματισμό 5 επιβαινόντων σε αυτό.

Στη φυλακή 30χρονη που παρίστανε τη μάνατζερ της Πάολα!

Απαλλάχθηκε καθηγήτρια Πανεπιστημίου που πλαστογραφούσε συνταγές λόγω εθισμού Με φυλάκιση τριών ετών «πλήρωσε» μία από τις απάτες που κατηγορείται ότι είχε διαπράξει  30χρονη στην Κύπρο η  οποία εμφανιζόταν ως μάνατζερ γνωστών καλλιτεχνών που αναλάμβανε να κανονίσει τις εμφανίσεις τους στα νυχτερινά κέντρα.

Κάθειρξη 20 ετών σε πρώην αστυνομικό για ληστεία με λεία 550.000 ευρώ

Κάθειρξη 20 ετών σε πρώην αστυνομικό για ληστεία με λεία 550.000 ευρώΚάθειρξη 20 ετών σε πρώην αστυνομικό της Ασφάλειας Ζακύνθου και 21 χρόνων κατά συγχώνευση σε έναν αλλοδαπό, ο οποίος εκτός από τη ληστεία κατηγορήθηκε ότι προκάλεσε σωματική βλάβη στο θύμα, επέβαλε, χθες, το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων στην Πάτρα στη δίκη για τη ληστεία σε βάρος του Ζακυνθινού επιχειρηματία Νικήτα Αρετάκη.Η ληστεία.

Χειροπέδες σε γνωστό γιατρό του Κολωνακίου για «φακελάκι»

Χειροπέδες σε γνωστό γιατρό του Κολωνακίου για «φακελάκι» Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. σε γνωστό γιατρό της Αθήνας γιατί ζήτησε «φακελάκι» -για την ακρίβεια «φακελάκια»- από καρκινοπαθή.Ο συλληφθείς είναι αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικής, εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας και διατηρεί γραφείο στο Κολωνάκι.