Είναι αλήθεια; "Ανιψιός υπουργού" της ΝΔ είχε πάρει από τον εφοπλιστή Ρέστη 39 εκατ. ευρώ.Στο εδώλιο και οι δύο για ψευδορκία και ψευδή κατά μύνηση


Απίστευτη καταγγελία κατά Ρέστη: Ανιψιός υπουργού της ΝΔ είχε πάρει από τον εφοπλιστή 39 εκατ. ευρώ
Του Άρη Σπίνου 

Αυτά καταγγέλλουν εναντίον του μάρτυρες στο δικαστήριο. Μεταξύ των σοβαρότατων καταγγελιών υπάρχει πολιτικός μηχανικός που φέρεται να έχει καταθέσει ότι ανιψιός υπουργού της ΝΔ είχε πάρει χρήματα για να ενταχθούν στο σχέδιο πόλεως εκτάσεις που κατείχε ο Βίκτωρας Ρέστης.Χαρακτηριστικό παράδειγμα των μεθοδεύσεων του Ρέστη είναι η ένορκη κατάθεση ενώπιον εισαγγελικών αρχών ενός πολιτικού μηχανικού,(Χ.Σ) που εμφανιζόταν ως ανιψιός πρωτοκλασάτου υπουργού της ΝΔ και είχε πάρει από τον εφοπλιστή περίπου 39 εκατομμύρια ευρώ (!!!) προκειμένου να ενταχθούν στο σχέδιο πόλεως -με παράνομες ενέργειες κρατικών αξιωματούχων- δασικές εκτάσεις, σε περιοχές της Αττικής…

Νονοί της Νύχτας έκαψαν το "Ξύλινο" στον Άλιμο(Βίντεο την ώρα της φωτιάς)

ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
To Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει την υπόθεση του εμπρησμού του καταστήματος «Ξύλινο» που κάηκε ολοσχερώς σήμερα τα ξημερώματα, στον Άλιμο.Αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, βρήκαν στουπιά εμποτισμένα με εύφλεκτο υγρό και γκαζάκια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος ιδιοκτήτης επρόκειτο να ανοίξει το ψητοπωλείο σε λίγο διάστημα και αυτή την περίοδο βρισκόταν σε φάση ανακαίνισης.Τον Μάιο του 2018 είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στο ίδιο κατάστημα, το οποίο είχε τότε άλλη διεύθυνση. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου του έκανε έξωση και το κατάστημα πέρασε στα χέρια νέου επιχειρηματία. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν και κάποια ύποπτα τηλεφωνήματα για βόμβες στο κατάστημα, τις προηγούμενες ημέρας, τα οποία είχαν αποδειχθεί φάρσες.Η πυρκαγιά που προκάλεσε πανικό στην αγορά της Θουκυδίδου, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.Μάλιστα oι πυροσβέστες εκκένωσαν παρακείμενη πολυκατοικία, αφού οι φλόγες έφτασαν μέχρι τα μπαλκόνια.Επιτόπου έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά πριν επεκταθεί στα διπλανά κτίρια.Μυστήριο παραμένει το γεγονός ότι την ίδια περίπου ώρα άγνωστοι έσπασαν την πόρτα ενός καταστήματος με υποδήματα και τσάντες, στην οδό Θουκυδίδου 36.

Κασέτες-βόμβα με ονόματα δικαστικών σε συνομιλίες με μέλη του υποκόσμου.


Σχετική εικόνα
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ  

Είναι αλήθεια ότι, εδώ και πολύ καιρό έχει φτάσει στα χέρια της εισαγγελέα ΑΠ Ξένης Δημητρίου "στικάκι", με ονόματα δικαστικών λειτουργών,;όπως έχει αποκαλύψει με σειρά δημοσιευμάτων το edolio5  τα οποία αναφέρονται σε συνομιλίες μελών μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης, που κατέγραψε ο "υπερκοριός" της ΕΥΠ.

Άρχισαν τα όργανα!! Ο Μανώλης Πετσίτης «φέρνει» (τουλάχιστον) 4 υπουργούς στον εισαγγελέα

Πώς ο Μανώλης Πετσίτης «φέρνει» (τουλάχιστον) 4 υπουργούς στον εισαγγελέα
Του Άρη Σπίνου 
Ήταν προφανώς να μην αρχίσει η δικαστική έρευνα. Από τη στιγμή που διατάχθηκε εκ μέρους της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου (με παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Ευαγ. Ιωαννίδη), είναι πλέον προφανές πως σε λίγο καιρό θα αρχίσει η «παρέλαση» υπουργών -ως μαρτύρων βέβαια- από το γραφείο του εισαγγελέα.Τα πράγματα είναι απλά με βάση την κοινή, νομική λογική, και δεν ανακαλύπτει κανείς την… Αμερική:

Πόλεμος Mr. Fresh – Μπάρλα: Από τα ελικόπτερα στην… απλήρωτη ΔΕΗ!

Πόλεμος Mr. Fresh – Μπάρλα: Από τα ελικόπτερα στην… απλήρωτη ΔΕΗ!Οι μετακινήσεις με ελικόπτερο, η πανάκριβη συλλογή με αυτοκίνητα- αντίκες αλλά και το… ρεύμα που φέρεται να άφησε απλήρωτο (!) ο «Mr Fresh» Ηλίας Κρασσάς σημάδεψαν την οξύτατη κόντρα με την πρώην σύζυγό του Ευαγγελία Μπάρλα, που μεταφέρθηκε χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου!

Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον «πάτερ Κλεομένη»

Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον «πάτερ Κλεομένη»Ακριβά πλήρωσε τους βανδαλισμούς στους οποίους προέβη στο μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, στην ομώνυμη πλατεία, το καλοκαίρι του 2017, ο ρασοφόρος αυτοαποκαλούμενος «μοναχός» Κλεομένης.Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς, καθώς το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον καταδίκασε ερήμην με ποινή φυλάκισης 18 μηνών αλλά και χρηματικό πρόστιμο 7.500 ευρώ.

Καθηγήτρια πανεπιστημίου στο εδώλιο για πλαστογραφία - Ήταν εθισμένη σε υπνωτικά χάπια

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας απάλλαξε από την κατηγορία της πλαστογραφίας γυναίκα, η οποία είχε στην κατοχή της τεράστια ποσότητα φαρμάκων την οποία είχε εξασφαλίσει με πλαστογραφημένες συνταγές. Η γυναίκα, που εργαζόταν ως καθηγήτρια Πανεπιστημίου, πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών και είχε κρατηθεί μέχρι το 2015 στις φυλακές της Θήβας.

Προφυλακίστηκε με βούλευμα 27χρονος που συνελήφθη για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας κρίθηκε, τελικά, προφυλακιστέος ο 27χρονος συλληφθείς για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Επείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον διοικητή του νοσοκομείου Νίκαιας

Επείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον διοικητή του νοσοκομείου ΝίκαιαςΜετά το σάλο για τα πλαστά πτυχία που φέρεται να είχε ο πρώην διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, διατάχθηκε και έρευνα, με παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου.Την έρευνα ανέλαβε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά στην οποία απέστειλε ήδη παραγγελία η κ. Δημητρίου, ζητώντας τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενες αξιόποινες πράξεις.