Μια δίκη που ακούστηκαν όλα!! Αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ο μηχανικός Στάικος και το βίντεο των αποδείξεων που βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιο του εφοπλιστή Ρέστη



Σχετική εικόνα
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ 

 Αίσθηση προκάλεσε ( 22/11/2018) η αγόρευση του δικηγόρου του πολιτικού μηχανικού του  Ρέστη,Χαράλαμπου Στάικου ενώπιον του 3μελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Στη γνωστή υπόθεση των δασικών του Κορωπίου, που εκδικάζόταν  τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο,στην οποία ο Ρέστης δικάστηκε με 10 χρόνια κάθειρξη, ο δικηγόρος κ. Νίκος Χατζής, έθεσε από την αρχή της αγόρευσης, το στίγμα του πελάτη του: «12 κατηγορούμενοι αναζητούν ταυτότητα ποινική, στην παρούσα δίκη.

Η αγωνιώδης πορεία ενός περιπολικού να μεταφέρει χτυπημένο παιδί στο νοσοκομείο(Βίντεο-ντοκουμέντο)

Παρακολουθήστε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα: Η αγωνιώδης πορεία ενός περιπολικού να μεταφέρει χτυπημένο παιδί στο νοσοκομείο Παίδων.Ο οδηγός – υπό τις οδηγίες του κέντρου- έκανε μια ασύλληπτη πορεία με… ελιγμούς μέσα στους πηγμένους από αυτοκίνητα, δρόμους του κέντρου της Αθήνας.Το περιστατικό συνέβη πριν από ένα μήνα περίπου και μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές.Ο αγώνας δρόμου του περιπολικού, η συνδρομή μοτοσικλετιστή της ΕΛΑΣ, αλλά και η παραδειγματική αντίδραση της πλειοψηφίας των υπολοίπων οδηγών, σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα…

Αναπτύχθηκε γρήγορα αλλά πνίγηκε στα χρέη.20.000.000 ευρώ χρωστάει σε προμηθευτές.Βαράει κανόνι το "ΘΕΣ ΓΑΛΑ"

Του Άρη Σπίνου
Σε προστασία από τους πιστωτές του, στους οποίους οφείλει πάνω από 20 εκατ. ευρώ, βρίσκεται  ο συνεταιρισμός ΘΕΣΓάλα. Ο ΘΕΣΓάλα κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Λάρισας αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 106α του πτωχευτικού κώδικα και έλαβε προσωρινή διαταγή για τις 22 Μαρτίου, οπότε και θα συζητηθεί η κύρια αίτηση.Ο συνεταιρισμός έχει συσσωρευμένες ζημιές 2,14 εκατ. ευρώ, χρωστάει στις τράπεζες πάνω από 8 εκατ. ευρώ και οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις του προς τους προμηθευτές είναι άνω των 10 εκατ. ευρώ.

Ο Μαντέλης ζήτησε να πληρώσει την ποινή του με κοινωφελή εργασία στο Παλαιό Φάληρο.Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του

Του Άρη Σπίνου
Σε αδιέξοδο δηλώνει ότι βρίσκεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης καθώς αδυνατεί, όπως υποστηρίζει, να καταβάλει το υπολειπόμενο ποσό για την εξαγορά της ποινής των πέντε ετών που του επιβλήθηκε από το Εφετείο για την εμπλοκή του στην υπόθεση της Siemens.

Ξεκίνησε η δίκη του Νίκου Γεωργιάδη που εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδεραστίας. Απερρίφθη το αίτημα του για αναβολή.Μάρτυρας υπερασπίσεως η Μισέλ Ασημακοπούλου.Η Δίκη συνεχίζεται 12 φεβρουαρίου

Του Άρη Σπίνου

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες του Νίκου Γεωργιάδη να αναβληθεί για ακόμα μια φορά η δίκη του για την πολύκροτη υπόθεση παιδεραστίας στην Μολδαβία με θύματα ανήλικα αγόρια .Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με τις καταθέσεις του Κώστα Βαξεβάνη και ακόμα δύο δημοσιογράφων του HOTDOC που είχαν διερευνήσει την υπόθεση."Το διακύβευμα εδώ, είναι τα 15χρονα αγόρια που βιάστηκαν για 18 ευρώ και οι δράστες είναι ατιμώρητοι", ήταν η κατακλείδα της κατάθεσης Βαξεβάνη στο δικαστήριο.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί παγωτό [φωτο]

Ο ΕΦΕΤ με ανακοίνωσή του ανακαλεί παγωτό γιατί ενώ πωλείται ως προϊόν χωρίς λακτόζη, περιέχει πρωτεΐνη γάλακτος (καζεΐνη).Πρόκειται για παγωτό ξυλάκι με σοκολάτα υγείας από γάλα ρυζιού, Ολλανδικής προέλευσης, με εμπορική ονομασία "Bonvita – Bon Ice – Dark Chocolate", σε συσκευασία των 100g ανά τεμάχιο, με αριθμό παρτίδας L8/78 και ημερομηνία ανάλωσης μέχρι 31/03/2020.

Φυλακές: «Εσωτερικό» ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φόντο την δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Φυλακές: Γιατί τόσοι νεκροί;Τι συμβαίνει στις φυλακές; Γιατί οι κρατούμενοι πέφτουν νεκροί, ο ένας μετά τον άλλο; Προχθές έγινε γνωστός ο τρίτος θάνατος κρατούμενου από παθολογικά αίτια (εκτιμάται ναρκωτικά) τις τελευταίες μέρες.Αν προσπεράσουμε την εύκολη (ίσως και λανθασμένη) ανάγνωση κάποιων, ότι δηλαδή πλέον είναι πολύ (πιο) εύκολο να μπαίνουν ναρκωτικά στις φυλακές απλώς για να κρατιούνται οι φυλακισμένοι σε ηρεμία, υπάρχει η ανάγνωση της απώλειας ελέγχου αν συνυπολογίζει κανείς τα περιστατικά βίας που έγιναν γνωστά το τελευταίο διάστημα.

Και αστυνομικοί μπλεγμένοι στην υπόθεση του ξυλοδαρμού Τζήλου!


Και αστυνομικοί μπλεγμένοι στην υπόθεση του ξυλοδαρμού Τζήλου!Νέα διάσταση δίνεται στην πολύκροτη υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου. H ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι εξιχνίασε την υπόθεση ταυτοποιώντας δύο εκ των δραστών, στους οποίους θα ασκηθεί δίωξη.