Απίστευτο!! Διώκει πειθαρχικά ο Α.Π τους δικαστικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση Ριχάρδου


Αποτέλεσμα εικόνας για Άρειος πάγοςΠειθαρχικές ευθύνες εισαγγελέων και ανακριτών, που ασχολήθηκαν με την υπόθεση του τηλε ενεχειροδανειστή Ριχάρδου, η οποία κατέληξε στο μεγαλύτερο  πολιτικό - δικαστικό φιάσκο, διερευνά ο Αρειος Πάγος.

Ο σκοτεινός κόσµος του «Εσκοµπάρ των Βαλκανίων» - Πώς δρούσε στην Ελλάδα

Η άνοδος και η πτώση του µεγαλοβαρόνου ναρκωτικών Ογκνιάν Ατανάσοφ, ο οποίος την περασµένη εβδοµάδα εκδόθηκε στη χώρα µας από τη Βουλγαρία για να δικαστείΠέντε υποθέσεις ναρκωτικών από µια… άλλη εποχή πρόκειται να εκδικαστούν τις επόµενες µέρες στη Θεσσαλονίκη, µε κατηγορούµενο τον διαβόητο Βούλγαρο Ογκνιάν Ατανάσοφ, συνθέτοντας τη σκοτεινή εικόνα των κυκλωµάτων ναρκωτικών που δρούσαν µέσα και έξω από τη Βόρεια Ελλάδα.

Διπλασιασμό της διατροφής ζητά από τον Mr. Fresh η πρώην σύζυγος.Τα χαστούκια,οι μηνύσεις το αυτόφωρο και στη μέση η Καγιά.

Κλείνει με προσωρινή διαταγή ο ΧΥΤΑ Αιγείρας στο ΑίγιοΝέο δικαστικό ραντεβού έχουν αύριο το πρωί η Λίλα Μπάρλα και ο Mr. Fresh, Γιώργος Κρασσάς που θα βρεθούν αντιμέτωποι στο Πρωτοδικείο της Αθήνας για τη διατροφή των παιδιών τους.Η πρώην σύζυγός του Ηλία Κρασσά έχει περιγράψει αρκετές φορές «βίαια» όπως τα χαρακτηρίζει περιστατικά με τον άλλοτε σύντροφό της, ενώ μετά τη λύση του γάμου τους, εκείνη υποστηρίζει πως ο Mr Fresh είναι επιθετικός και την «χτυπά» με κάθε δυνατό τρόπο, εκμεταλλευόμενος την οικονομική του δύναμη

Της Μεσαλίνας το κάγκελο!!.Παπαγγελόπουλος:«Ξέρω την ιστορία του Ρασπούτιν, ξέρω όμως και τις πομπές της Μεσαλίνας…»Ποιά εννοεί ο ποιητής;

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Ξέρω την ιστορία του Ρασπούτιν, ξέρω όμως και τις πομπές της Μεσαλίνας…»Δεν αποτελεί πίεση αλλά  «υποχρέωση και καθήκον»  των εισαγγελικών λειτουργών να ρωτούν αν χρηματίστηκε κάποιος πολιτικός, δηλώνει  ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης σε συνέντευξή του σημειώνει πως «πίεση θα ήταν ανυποχρεωνόταν ο μάρτυρας να καταθέσει ότι κάποιος χρηματίστηκε χωρίς να έχει συμβεί κάτι τέτοιο».

Αλλαγές σε θέσεις "κλειδιά" στη δικαιοσύνη για...παν ενδεχόμενο για το μέλλον !!!

Αναδιάταξη του δικαστικού σκηνικού – Οι αλλαγές και τα πρόσωπα!Στους επόμενους μήνες  αναμένεται αναδιάταξη  του δικαστικού σκηνικού καθώς αρκετοί δικαστικοί λειτουργοί που κατέχουν νευραλγικές θέσεις είτε λήγει η θητεία τους είτε αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης.Στους τελευταίους ανήκουν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου καθώς και ο πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου Βασίλης Πέππας που ολοκληρώνουν τη θητεία τους με τη λήξη του δικαστικού έτους, δηλαδή στις 30 Ιουνίου.

Ληστεία-μαμούθ στην Καβάλα.Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα η ΕΛ.ΑΣ.


Ληστεία-μαμούθ στην ΚαβάλαΥπόθεση αρπαγής 4 εκατομμυρίων ευρώ από ιδιοκτήτη εταιρίας σεκιούριτι στην Καβάλα εξετάζουν με προσοχή οι διωκτικές αρχές.Οι άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες απείλησαν τον επιχειρηματία με όπλα και τον εκβίασαν υποστηρίζοντας πως έχουν απαγάγει την κόρη του και έτσι τον ανάγκασαν να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο όπου είχε το μεγάλο χρηματικό ποσό.