Απαγωγή Μιχάλη Λεμπιδάκη: Τη Δευτέρα η πρόταση του εισαγγελέα για τους κατηγορουμένους

Ολοκληρώθηκαν  οι απολογίες και των τελευταίων κατηγορουμένων για την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η οποία βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.

Βούκινο στον Α.Π. η αποκαλύψεις μας για το παρασκήνιο της παραίτησης του εισαγγελέα Αγγελή και η επιστολή του.Το ταξίδι στη Βιένη και η διαρροή στο τύπο

Αποτέλεσμα εικόνας για εισαγγελεας Î±Î³Î³ÎµÎ»Î·Ï‚Η φράση «εγώ δεν θα πάω φυλακή», όπως φέρεται να διατυπώνεται από ανώτερο εισαγγελικό λειτουργό, στη υπόθεση Novartis, αντικατοπτρίζει πλήρως  το θολό τοπίο που επικρατεί πλέον στην δικαστική έρευνα.Ως γνωστόν, η δυστοκία φέρνει γκρίνια και είναι προφανές πως στην δικαστική έρευνα για τo αποκαλούμενο σκάνδαλο Novartis, τα πράγματα δεν πάνε σε ρυθμούς καταιγιστικών αποκαλύψεων.

Ελεύθεροι-εφόσον καταβάλουν εγγυήσεις μαμούθ-και οι 21 καταδικασθέντες για την υπόθεση των υποβρυχίων

Ελεύθεροι και οι 21 καταδικασθέντες για την υπόθεση των υποβρυχίωνΜετά από ακροαματική διαδικασία περίπου τριών ετών το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανακοίνωσε την ετυμηγορία του για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση των υποβρυχίων χωρίς, ωστόσο, κανείς από τους συνολικά 21 που καταδικάστηκαν για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο να οδηγηθεί στη φυλακή.

Στο εδώλιο η αναισθησιολόγος ξαδέλφη του Π. Πολάκη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας

Στο εδώλιο η αναισθησιολόγος ξαδέλφη του Π. Πολάκη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 4χρονης ΜελίναςΤην παραπομπή της αναισθησιολόγου και εξαδέλφης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Νεκταρίας Πολάκη στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια ζητεί ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου Ευστάθιος Θεοφανίδης για την εμπλοκή της στην υπόθεση του θανάτου της τετράχρονης Μελίνας Παρασκάκη.

Οι "βαριές δικογραφίες" που έχει χειριστεί ο νέος εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Π.Μπρακουμάτσος.

Παναγιώτης Μπρακουμάτσος. Ποιος είναι ο νέος εποπτεύων την Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς.Ο Παναγιώτης Μπρακουμάτσος που αναλαμβάνει στη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Αγγελή, την εποπτεία των Εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς, είναι ευρύτατα γνωστός στον δικαστικό και νομικό κόσμο.Πρώην πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης από το 2004 και αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Νέα κακουργήματα για τον Λαυρεντιάδη."Βροχή" οι ποινικές διώξεις...αλλά το πουλάκι είναι ελεύθερο!!!Η alpha bank ψάχνει τα δεκάδες εκατ. που του είχε δώσει!!



Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Αντιμέτωπος με νέα κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος είναι ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης για ηθική αυτουργία σε απάτη με δάνεια εκατομμυρίων ευρώ. 
Η νέα δίωξη φέρνει τόσο τον Λαυρεντιάδη όσο και τέσσερις συνεργάτες του κατηγορούμενους για την υπόθεση της μεταβίβασης της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας Λιπασμάτων ELFE, στη Νέα Καρβάλη σε δύο άλλες εταιρείες, με αποτέλεσμα να μην εξοφλούνται δάνεια εκατομμυρίων που είχαν ληφθεί από την Alpha Bank.

Tα δημοσιεύματα του edolio5 μπήκαν στη δικογραφία.Εισαγγελική έρευνα για τις σχέσεις Πετσίτη - Λαυρεντιάδη

 Tου Άρη Σπίνου 
Εισαγγελική έρευνα για τις σχέσεις Πετσίτη - Λαυρεντιάδη Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης μπαίνει πλέον ο ενδεχόμενος ρόλος του Μανώλη Πετσίτη ως «συνδετικού κρίκου» μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. 
Με παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, ξεκίνησε έρευνα για τις καταγγελίες που εμφανίζουν τον Μανώλη Πετσίτη να ανήκει στον στενό κύκλο των φίλων του Νίκου Παππά, ενώ παράλληλα φέρεται να είχε έμμισθη σχέση με τις εταιρείες συμφερόντων του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.