Χειροπέδες σε υπαστυνόμο των νοτίων προαστίων – Κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό σερβιτόρας

Σε αστυνομικό τμήμα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, υπηρετεί ο υπαστυνόμος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μια σερβιτόρα στο Κολωνάκι, γιατί δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές του ορέξεις. Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε κατάστημα της Πατριάρχου Ιωακείμ.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!ΤΑ "ΑΕΡΑΣ" ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ-Η "ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ" ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ! Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ Τ.Τ-ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ ΣΕ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ-Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ Α.Π ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΗ.

Συνελήφθη Έλληνας στρατιωτικός στον Έβρο για «ύποπτες» φωτογραφίες

Προανάκριση διεξάγει η αστυνομία μετά τη σύλληψη , χθές βράδυ στρατιωτικού και συγκεκριμένα αρχιλοχία του στρατού, και ενός Άγγλου, μέλους ΜΚΟ, σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη, την ώρα που έβγαζαν φωτογραφίες, κοντά στον φράχτη σε περιοχή της Ορεστιάδας.

Αναβλήθηκε η δίκη με κατηγορούμενους τους αδελφούς Ψωμιάδη

Για τις 23 Σεπτεμβρίου 2019 αναβλήθηκε η δίκη για τα λεγόμενα «45άρια» και τις συμβάσεις έργου της πρώην Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, για την οποία παραπέμφθηκαν στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι αδελφοί Ψωμιάδη και ακόμη έξι πρόσωπα.