ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΗ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ

Του Άρη Σπίνου
Στις 22/1/2019 στο Α΄ τριμελές εφετείο κακουργημάτων ύστερα από διακοπή το πρωί , θα γίνει ξανά μια δίκη ιδιαίτερης σημασίας, που μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι η προανάκριση διήρκησε έξι ολόκληρα χρόνια, ελάχιστα έχει δει το φως της δημοσιότητας,και παρά το γεγονός ότι η δίκη ξεκίνησε στις 1/11/2017. Οι κακουργηματικές διώξεις που ασκήθηκαν αφορούν απιστία περί την υπηρεσία και ηθική αυτουργία σ’ αυτήν. Στο εδώλιο θα καθίσουν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και οι δύο πιο στενοί συνεργάτες του επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Πρόκειται για τον Αριστείδη Καλογερόπουλο και τον δικηγόρο Πολύκαρπο Αδαμίδη.

Το "χοντραίνει"και επιμένει η Ρία. Αντωνίου: «Ο Ψωμόπουλος με βίασε και με λήστεψε»

Ρ. Αντωνίου: «Ο Ψωμόπουλος με βίασε και με λήστεψε» - Χρηματική αποζημίωση 44 ευρώ για την ηθική βλάβη Η 31χρονη, μέσα από τη δισέλιδη αναφορά της εμμένει στην εκδοχή του βιασμού από τον πρώην σύντροφο της Χρήστο Ψωμόπουλο, όπως την κατέθεσε το απόγευμα της Κυριακής στην Αστυνομία αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Δέχθηκα βάναυση και ειδεχθή επίθεση από τον Χρήστο Ψωμόπουλο κατά της γενετήσιας ελευθερίας μου, της σωματικής μου ακεραιότητας και αυτοδιάθεσης καθώς και της ιδιοκτησίας μου» αναφέρει στις πρώτες γραμμές.

Αθώος με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ο Μιχαλολιάκος

Σχετική εικόναΛίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, το Η΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δέχθηκε την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας και κήρυξε ομόφωνα αθώο τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής για το αδίκημα της προτροπής σε βία (άρθρο 184 του Ποινικού Κώδικα).

Ο ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ "ΜΠΛΕΞΕΙ" ΑΘΩΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ;

O Μανιαδάκης είπε ότι εκβιάστηκε και οι δικαστές δεν τον ρώτησαν τίποτα;Προφανώς και ολόκληρο το υπόμνημα Μανιαδάκη στο Δικαστικό Συμβούλιο αποτελεί την πρώτη καταγραφή των νομικών απόψεών του για το θέμα.Εκεί λέει πολλά και διάφορα και μεταξύ άλλων καταγγέλλει πως του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα με βάση… δημοσιεύματα που μιλούσαν για πιθανή φυγή του και ανάκληση της ιδιότητας του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗ Π.ΚΑΛΛΙΤΣΗ

Στη φυλακή για την αιματηρή ληστεία σε βάρος του Πάνου ΚαλλίτσηΧωρίς να ανταλλάξουν κουβέντα ο κομμωτής των διασήμων, Πάνος Καλλίτσης και η πρώην σύζυγος του, Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκαν σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης της επίθεσης σε βάρος τους τον Ιανουάριο του 2016 στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό.

Κατέρρευσε επ’ ακροατηρίω το «Σκάνδαλο» Koriopolis: Αθώοι Μπέος και άλλοι για τις «δωροδοκίες»Απο την ώρα που "ακυρώθηκαν"οι κασέτες της ΕΥΠ ήταν αναμενόμενο.

Η Δικαιοσύνη αθώωσε τους πρωταγωνιστές του "Koriopolis"«Η αλήθεια έλαμψε 8 χρόνια μετά την διαπόμπευση». Με αυτά τα λόγια οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρωην προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου και πρώην (πιθανόν όμως και επόμενου) δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, υποδέχτηκαν την απόφαση με την οποια ακόμα μια υπόθεση η οποπια εμφανίστηκε ως σούπερ σκάνδαλο «κατέρρευσε» επ’ ακροατηρίω.