ΒΡΟΧΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΦΙΑ

Στην ανάκληση μιγμάτων λαχανικών και κοτομπουκιές  προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).Τα εν λόγω προϊόντα, που ανακαλούνται  είναι τα εξής:
  • Κύβοι λαχανικών χωρίς μαγιά με εμπορική ονομασία dennree Gemüsebrühwürfel-hefefrei, σε συσκευασία των 60 g ανά τεμάχιο.
  • Κύβοι λαχανικών με μαγιά dennree Gemüsebrühwürfel-mit Bio-Hefe, σε συσκευασία των 66 g ανά τεμάχιο.
  • Μίγμα λαχανικών χωρίς μαγιά με εμπορική ονομασία dennree Gemüsebrühe-hefefrei, σε συσκευασία των 130 g ανά τεμάχιο.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΩΣ!!ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ


Του Παναγιώτη Αποστόλου 


Έγραφα στην Ελεύθερη Ώρα τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, απευθυνόμενος προς τα κοινοβουλευτικά κόμματα που είναι κατά της ψηφίσεως στη Βουλή της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, στο άρθρο μου “Καταθέστε τις βουλευτικές σας έδρες” γιατί ο ελληνικός λαός σας τις έδωσε, ο ελληνικός λαός σας τις πήρε ήδη πίσω, μετά τη γενικευμένη εξέγερσή του λόγω της ψηφίσεως από την ελληνική κυβέρνηση αυτής της Συμφωνίας, όπου εκχωρούνται κυριαρχικά μας δικαιώματα στο κρατίδιο των Σκοπίων! 

Μίζες για τα υποβρύχια: Ένοχοι 20 από τους 27 κατηγορούμενους.Την Δευτέρα το δικαστήριο ανακοινώνει τις ποινές

Μίζες για τα υποβρύχια: Ένοχοι 20 από τους 27 κατηγορούμενουςΑυλαία, ύστερα από σχεδόν τρία χρόνια ακροαματικής διαδικασίας, πέφτει σε ακόμη μία δίκη εξοπλιστικών προγραμμάτων η οποία αφορά τη σύμβαση για την κατασκευή τεσσάρων υποβρυχίων, με το δικαστήριο να καταδικάζει την πλειονότητα των κατηγορουμένων και να κηρύσσει αθώους μόνο τους 7 εξ αυτών.

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω»

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω»Στον απόηχο της άγριας δολοφονίας του Άλμπερτ Μπάκο, ενός εκ των τριών φερόμενων ως ηθικών αυτουργών στη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μόνο τρεις από τους συνολικά πέντε κατηγορουμένους στην υπόθεση, κάθισαν το πρωί στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.Ανάμεσά τους και ο 34χρονος Μικέλα Καστριότ, φυσικός αυτουργός στη δολοφονία του ποινικολόγου ο οποίος  μαχαίρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας το συγκρατούμενό του Άλμπερτ Μπάκο, στις φυλακές Κορυδαλλού, κτυπώντας τον,  με μίσος, 50 φορές.

ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΓΙΑΝΟΥΣΑΚΗ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΥ.ΕΨΑΧΝΑΝ "ΣΥΝΔΕΣΗ"ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΠΑΚΟ


Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα στα κελιά Γιαννουσάκη και ΦλώρουΑιφνιδιαστικός έλεγχος διενεργήθηκε πριν από λίγες ώρες στα κελιά όπου κρατούνται ο Ευθύμης Γιαννουσάκης και ο Αριστείδης Φλώρος, στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν κινητά τηλέφωνα στην κατοχή των δύο κρατουμένων τα οποία και κατασχέθηκαν.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ!! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ 3 ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣΠυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Ρομά, σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Κάτω Κηφισιά, όταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας άνοιξε πυρ κατά τριών κακοποιών, στην οδό Τριπόλεως, όταν αντιλήφθηκε πως είχαν αρπάξει μια ηλικιωμένη γυναίκα και προσπαθούσαν να τη βάλουν με τη βία στο αυτοκίνητό τους, κατά τη μαρτυρία του.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΒΡΥΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΘΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΝ2.ΚΑΙ ΟΙ "ΓΑΛΑΖΙΕΣ" ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ!!


Σχετική εικόνα
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Όπως έχει αποκαλύψει με (ΚΛΙΚ ΕΔΩ σχετική ανάρτηση) το edolio5 κόντρα στη σιωπή όλων το ΜΜΕ,ανάμεσα στους 100 και πλέον κατηγορουμένους που κατηγορούνται ως ,μέλη της εγκληματικής οργάνωσης-ΠαραδικαστικόΝ2 βρίσκετε και η Θάλεια Βρυώνη,κόρη του Καναλάρχη Φίλιππου Βρυώνη.Η δίκη βρίσκετε σε εξέλιξη .Αυτήκοος μάρτυρας,συνεργάτης του edolio5,βρέθηκε προχτές σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου,όπου ήταν και ο Φίλιππος Βρυώνης μαζί με μία παρουσιάστρια του σταθμού του και ακόμη 2 άτομα.Συζητούσαν για τις πολιτικές εξελίξεις και σχολίαζαν τη παραίτηση Καμμένου.