ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ENERGA


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΗΣ ΦΛΩΡΟΣΞεκίνησε σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας και διακόπηκε για τις 28 Ιανουαρίου, η δίκη για το σκάνδαλο της Εnerga Ηellas Power, με κατηγορούμενους 11 άτομα, μεταξύ των οποίων και τον Αριστείδη Φλώρο,  που είναι και ο μοναδικός απο το συνολο των κατηγορουμένων, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, όπου εκτίει κάθειρξη 21 ετών, για την υπόθεση.

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον πρώην υπεύθυνο ασφαλείας της ΕΠΟ


Σχετική εικόναΆρχισε η δικαστική έρευνα για το σκάνδαλο των κρυφών καμερών της ΕΠΟ.Σήμερα απολογήθηκε στον 11ο ανακριτή ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της Ομοσπονδίας Ν.Παναγιώτου.Του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.Μεθαύριο απολογούνται ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γ.Γκιρτζίκης και ο πρώην εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Π.Παπανικολάου.

Ανοίγουν τα τηλέφωνα προέδρου ΠΑΕ για τον ξυλοδαρμό Τζήλου

Ανοίγουν τα τηλέφωνα προέδρου ΠΑΕ για τον ξυλοδαρμό ΤζήλουΤο κουβάρι της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου συνεχίζουν να ξετυλίγουν οι αστυνομικές αρχές της Λάρισας. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δόθηκε εντολή να γίνει άρση απορρήτου στα τηλέφωνα ιδιοκτήτη ΠΑΕ της Super League για να διαπιστωθεί αν και πότε συνομίλησε είτε με τον αντιπρόεδρο ΠΑΕ της Super League είτε με τον εξωδιοικητικό παράγοντα, οι οποίοι φέρονται να έχουν στενή σχέση με τον Δ. Μ., ο οποίος φέρεται να νοίκιασε το λευκό αυτοκίνητο Polo, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες της επίθεσης.

Στο εδώλιο Ψωμιάδης και άλλοι έντεκα για τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη

Στο εδώλιο Ψωμιάδης και άλλοι έντεκα για τον ξυλοδαρμό ΜπουτάρηΣτο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο έκπτωτος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης μαζί με άλλα έντεκα άτομα για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη την ημέρα των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, στις 19 Μαΐου 2018.Τα δώδεκα άτομα παραπέμπονται να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης