Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΟ PRIVE ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ -ΤΑ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ- Ο HACKER ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ... ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ "ΚΑΡΙΕΡΑ" ΤΗΣ!!


Σχετική εικόνα

Πω πω τι έχει να γίνει!!Εάν δεν  τα έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα.Θα έλεγα ότι είναι από τις φήμες που κυκλοφορούν, άνευ ουσίας . Φένεται όμως ότι η εκκολαπτόμενη ξανθούλα δημοσιογράφος,μοντέλο,ηθοποιός καταγόμενη εκ Μπραχαμίου,και με  ότι άλλο κατά καιρούς έχει ασχοληθεί,"δούλευε" από καιρό τα βιντεάκια που τράβηξε με το κινητό της με γνωστό Καναλάρχη την ώρα που του έδειχνε τα προσόντα της.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Δυστυχώς,αν και ήταν αναμενόμενο,τα φαινόμενα παρακμής γαλάζιων πολιτευτών που γυρίζουν τα καφενεία,και πλασάρονται ως υπουργοί ξεκίνησαν νωρίς .Πολιτευτές Γ'εθνικής κατηγορίας,επικαλούμενοι τη στενή του σχέση με το πρόεδρο της Ν.Δ. τάζουν διορισμούς και μεγαλεία.Όπως κατήγγειλαν στο edolio5,πολλοί αναγνώστες μας οι πολιτευτές του νότιου τομέα στη Β Αθηνών,Νίκος Κωστόπουλος,Μιχάλης Σταυριανουδάκης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο πολιτικής ευπρέπειας .

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ.ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας Αρ.Κουλούρης.
Του Άρη Σπίνου
Αύριο στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου δικάζεται για απόπειρα δωροδοκίας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας Αρ.Κουλούρης,ύστερα απο ανβολή που είχε πάρει στις 17/11/2018.Σύμφωνα με τη δικογραφία:

8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Με έφεση απαντούν οι υιοί Αγγελόπουλοι στην απόφαση που δικαιώνει τον πατέρα τους
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Αναβολή για τις 8 Φεβρουαρίου πήρε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου η εκδίκαση της υπόθεσης του  αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου, ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

H EΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΟΙ 18 ΦΡΟΥΡΟΙ(!!!) ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

18(!) εξωτερικοί φρουροί ασθενούσαν την ημέρα της απόδρασης των δύο Αλβανών από τον ΚορυδαλλόΟύτε ένας, ούτε δύο αλλά δεκαοχτώ εξωτερικοί φρουροί  απουσίαζαν για λόγους υγείας  την ημέρα της απόδρασης των δύο Αλβανών Κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού.Σύμφωνα με ρεπορτάζ   από την  έως τώρα έρευνα  του  Υπουργείου Δικαιοσύνης  9  είχαν δηλώσει ασθένεια  ενώ άλλοι 9 βρίσκονταν ήδη  από προηγούμενες ημέρες σε  αναρρωτική άδεια.

ΖΗΤΟΥΣΕ 5.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΚΑΚΗ ΤΩΝ JUMBO ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΚΑΣΕ 1.2 ΕΚ. ΕΥΡΩ. Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΜΕ 2,6 ΕΚ. ΕΥΡΩ.

ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Αποζημίωση περίπου 1,2 εκατομύρια ευρώ επιδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας στον Υπάτιο Πατμάνογλου και συγγενικά του πρόσωπα, γιά το θάνατο της συζύγου Αποστολίας και του τρίχρονου γιού του, Παύλου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, στις 26 Φεβρουαρίου του 2017, όταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo, είχε πέσει πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα την Porche που είχε δανειστεί από τον πατέρα του.