4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΗ ΣΕ ΓΙΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.ΔΑΝΕΙΖΕ ΜΕ ΤΟΚΟ 12% ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

Ο πατέρας του πλήρωσε δεξιά και αριστερά για να μην "παίξει" πουθενά η είδηση.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΖΙΝΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση με γόνο μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας και κάτοχο ποσοστού του ομίλου που συμμετέχει, ο οποίος καταδικάστηκε από το κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για απόπειρα εκβίασης και ξυλοδαρμό.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η "ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΣΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ-Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ-Ο ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ...ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του edolio5 η  Δικαιοσύνη έχει αρχίσει  να ασχολείται  με τον Μανώλη Πετσίτη, που βρέθηκε να έχει οικονομικές σχέσεις με μια σειρά από επιχειρηματίες και κυρίως με τον υπόδικο επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Η M16-H CIA ΚΑΙ ΟΙ "ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΑΕΦΤα πουλάκια κελαηδάνε πως η MI6 έβαλε την κυρία Ιρένα Γκιουζέλοβα να φυλάει τον κύριο Ζάεφ, όπως η σκιά του. Διαταγάς λένε πως λαμβάνει από τον Άντονυ Λέοπολντ Κόλυερ-Μόνκτον (Anthony Leopold Colyer – Monckton).

"ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ" ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Έχουμε ξαναγράψει για τις  περίεργες συμπτώσεις με γόνους δικαστικών λειτουργών στις εξετάσεις της Σχολής Δικαστών και Εισαγγελέων.