H ΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ "ΣΤΗΜΕΝΗ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ"!! ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩΛΙΟ5 ΓΙΑ ΤΟΥΣ 32 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ Τ.Τ

Η υπόθεση της δίκης αφορά δάνεια, που είχαν δοθεί την περίοδο 2008-2010, από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Αποτέλεσμα εικόνας για κοντομηνας ττ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Υπέρ της διοίκησης του Άγγελου Φιλιππίδη τάχθηκαν 72.000 μικρομέτοχοι, κατά την διάρκεια της δίκης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου,στη σημερινή συνεδρίαση της δίκης του τ.τ όπως έχει αποκαλύψει το  edolio5 σε σχετική ανάρτηση.

Kαι τον σακάτεψαν και στο εδώλιο !! Με κακούργημα (!) στον ανακριτή ο οδηγός που τραυμάτισαν οι λαθρομετανάστες στα Διαβατά .


ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Αληθινό και πιστευτό!!  Στον ανακριτή οδηγούν τον οδηγό νταλίκας που τραυμάτισαν οι λαθρομετανάστες στα Διαβατά Θεσσαλονίκης   
Χθες, λαθρομετανάστες που διαβιούν στο κέντρο φιλοξενίας κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας έκλεισαν τον δρόμο εγκλώβισαν, οδηγούς και επιτέθηκαν σε έναν εξ΄ αυτών προκαλώντας μάλιστα και φθορές στην νταλίκα του.

EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ ΧΑΤΖΗΜΗΝΑΣ-Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ-Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΕΜΙΡΗ ΚΑΙ ΤΑ 500.000.000 ΕΥΡΩ

Ομοβροντία κατά του υπουργού Αμυνας που έφερε παράνομα στη Βουλή την τροπολογία για τα αντισταθμιστικά και καταγγελίες από τον Αδωνι Γεωργιάδη για «φίλους» του υπουργού που θα πάρουν τις δουλειές της Lockheed Martin
O Καμμένος, τα εξοπλιστικά, ο «Χριστιανός» κι ένα σκάνδαλο για το οποίο κανείς δε μιλά | in.grΣοβαρά ερωτήματα για την τροπολογία για τα αντισταθμιστικά ωφελήματα με αφορμή τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ που κάποτε τα καταδίκαζε μετά βδελυγμίας, τέθηκαν στη Βουλή. Ειδικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αντιπροέδρου της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, ειπώθηκαν πράγματα που δείχνουν ότι ο υπουργός Αμυνας εν κρυπτώ προσπαθεί να περάσει μια τροπολογία που επί της ουσίας δεν γνώριζε άλλος στην κυβέρνηση.

ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ!!ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ NOOR 1 .ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΟΥΣΑΚΗ!!

Σχετική εικόνα
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Εκτός εαυτού βγήκε  η εισαγγελέας Βασιλική Βλάχου στη σημερινή συνεδρίαση της δίκης του Noor One που διεξάγεται στην αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

ΠΟΥΛΗΣΕ 11.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ!!!

ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Πουλήθηκε απο τον Πάνο Καμμένο και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή, οι  πληροφορίες κάνουν λόγο για 11.000.000 ευρώ, το κτίριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία των ΑΝΕΛ στη λεωφόρο Συγγρού στην Καλλιθέα!