ΒΟΜΒΑ!!Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΝ2" ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΡΕΣΤΗ!!Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ-ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΕΣΤΗΣ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Σαν βόμβα “έσκασε” στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας η επίσημη πραγματογνωμοσύνη της ειδικής γραφολόγου, Αικατερίνης Μέρμηγκα, για την πλαστότητα των εγγράφων που προσκόμισε – μέσω των συνηγόρων του – ο Βίκτωρας Ρέστης.

ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ!!Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΗ-Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΤΟ ΕΞΩΓΑΜΟ - Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗ...ΚΑΡΕΚΛΑ!!

Καιρό πριν ο Κώστας Μπακογιάννης παντρευτεί την Σία Κοσίωνη, είχε ένα αρκετά "ζεστό"παρελθόν.Γάμοι, θυελλώδεις σχέσεις και ένα εξώγαμο παιδάκι.Ο θεός να το έχει πάντα καλά!
 ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Λίγο καιρό μετά το χωρισμό από τη νόμιμη σύζυγό του  Κάλλια Καμπουρίδου, με την οποία έχει δύο παιδιά, έμπλεξε σε μια άλλη ιστορία, σε μια σχέση, καρπός της οποία είναι ένα ακόμη παιδί. Ένα κοριτσάκι το οποίο τώρα είναι μόλις 5 έτων .Πριν ακόμη γεννηθεί το παιδί, το ζευγάρι χώρισε. Ο  Μπακογιάννης θέλησε να αναγνωρίσει το παιδί, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά όπως πίστευε.Η μητέρα του παιδιού, που καθόλου ευχάριστα δεν δέχθηκε την απόφαση του χωρισμού τους, απαίτησε μια ιδιαίτερα υψηλή διατροφή για να δεχθεί να ομαλοποιηθεί η κατάσταση ανάμεσα στους δύο.

ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΧΡΕΗ 15.000.000 ΕΥΡΩ

Ονομάζεται Γιάννης Ακκάς και για πολλές δεκαετίες η οικογένειά του κυριάρχησε στην κλωστοϋφαντουργία στην Ελλάδα.Ο Ακκάς κληρονόμησε από τους δικούς του ένα μεγάλο όνομα και μια μεγάλη περιουσία. Αλλά, αυτά όλα σε μια εποχή όπου η κλωστοϋφαντουργία στην Ελλάδα έμπαινε στο μάτι του κυκλώνα και οδηγείτο σε μόνιμο μαρασμό.Ο Γιάννης Ακκάς είναι ένας κομψός άνδρας και ένας αθόρυβος, αλλά δυναμικός επιχειρηματίας, ο οποίος ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την εξίσου κομψή και όμορφη – αλλά εξαιρετικά θορυβώδη περί το άτομό της – γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Βίκυ Χατζηβασιλείου.Ο πίνακας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών συμπεριέλαβε μεγάλα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας του Γιάννη Ακκά. Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια έδωσε μάχη με τις τράπεζες για να διασώσει ότι μπορούσε και να αποφύγει την εκποίηση της περιουσίας του.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΘΑΨΕ ΣΕ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ


Στο εδώλιο ξανά ο δολοφόνος του Σιργιανίδη – Θύμα ο τότε σύντροφος της Αγάπης του Next Top ModelΞεκίνησε   σήμερα ενώπιον του Μικτού Εφετείου της Αθήνας η υπόθεση της δολοφονίας ενός 63χρόνου ναυτικού, τον Ιανουάριο του 2015, το πτώμα του οποίου ‘’κρύφτηκε’’ σε έναν καταψύκτη για έναν ολόκληρο χρόνο.