ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!! -ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕ ΑΜΑΣΗΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)-Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ" ΤΟΥ ΓΙΑ 1' ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΦΤΥΣΙΜΟ" ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΧΗ



Σχετική εικόνα
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Αλλοίμονο σε αυτούς που δεν τον ξέρουν .Ο φίλος το πρωί, γίνεται εχθρός το απόγευμα και ο κολλητός που πίνει ένα ποτό το βράδυ μετατρέπεται στον πιο φανατικό του αντίπαλο μόλις ξημερώσει .Για κάποιον που γνωρίζει χρόνια τις πρακτικές του, όλα πλέον δικαιολογούνται.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το παρατσούκλι που έχει το προνόμιο να τον ακολουθεί. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.
  Την ίδια πρακτική είχε πάντα φυσικά και με τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ.Το πρωί τους έβριζε μπας και το απόγευμα τον πάρουν τηλέφωνο για να εμφανιστεί στο δελτίο των 8.

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ NOOR 1-Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για noor 1
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Ορισμένες στιγμές ο πολίτης σηκώνει τα χέρια ψηλά και αποδέχεται τη μοίρα του. Όταν μάλιστα πρόκειται για δικαστικές αποφάσεις τότε αντιλαμβάνεται ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του ακόμη και ο τρίτος πυλώνας της δημοκρατικής πολιτείας δεν ανταποκρίνεται στην ικανοποίηση του αισθήματος δικαίου που τον κατατρέχει.

Ο θεσμικός πολιτικός- η ερωμένη δικηγόρος- το γραφείο τελετών και οι φιλοδοξίες για δήμαρχος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΑΧΝΗ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Πως τα φέρνει η ζωή ποτέ δεν ξέρεις. Από τα ψηλά στα χαμηλά και το ανάποδο. Η ενασχόληση της με τα κοινά σε ένα μικρό νότιο δήμο της Αττικής, έφερε την όμορφη ξανθιά δικηγόρο στην αγκαλιά πολλών αυτοδιοικητικών παραγόντων. Ήθελε πάντα να φτάσει ψηλά. Τα «προσόντα» τα είχε. Τελικά αγκαλιά – αγκαλιά τα κατάφερε.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ(!) ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΤΤΙΚΑ ΚΑΤΑ 70%!!


Το Μ.Τ.Σ. ως ιδιοκτήτης του ακινήτου ζημιώνεται με 19.000.000 ευρώ τον χρόνο και καλείται να επιστρέψει άλλα 17.000.000 ευρώ στην ενοικιάστρια εταιρεία


Αποτέλεσμα εικόνας για πολυκαταστηματα ATTICA
TOY ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Η Ελλάδα του παραλόγου που ζει και βασιλεύει αυτή την φορά με την σφραγίδα του κράτους. Δεν πιστεύει κανένας λογικός άνθρωπος, διαβάζοντας  το σκεπτικό της απόφασης 2376/2017 του μονομελούς εφετείου Αθηνών , ότι υπήρξε μια τέτοια δικαστική κρίση.

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΕΦΕΤΗΣ-Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Σχετική εικόνα

 ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Η εκδίκαση που αποφάσισε να πάρει από την πρώην ερωμένη του-δικαστικό-του στοίχησε αρκετούς μήνες φυλακή.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ.Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ


Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την δολοφονία του Αμερικανού στη Ζάκυνθο
Αποφασισμένοι να σκοτώσουν τον 23χρονο τουρίστα Μπακαρί Χέντερσον ήταν οi νεαροί που του επιτέθηκαν τον Ιούλιο του 2017 στον Λαγανά Ζακύνθου, σύμφωνα με την έφεση της Εισαγγελίας Εφετών Πάτρας.   Στην 30σέλιδη έκθεση εφέσεως ζητείται να ξανακαθίσουν στο εδώλιο οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι έπεσαν «στα μαλακά» με την πρόσφατη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που τους επέβαλε ποινές κάθειρξης από 5 έως 15 χρόνια.