ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ.Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗ

Ο εισαγγελέας Εφετών Χαράλαμπος Παπαγεωργίου προτείνει να παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. 


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΠΑΕ Î—Î¡Î‘ÎšÎ›Î—Î£Η υπόθεση αφορά την περίοδο που ο γνωστός τραγουδιστής ήταν πρόεδρος στη ΠΑΕ Ηρακλής.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο: 
 Στην Θεσσαλονίκη στις 21-1-2010 νόθευσε γνήσιο έγγραφο, με σκοπό να παραπλανήσει με τη χρήση του άλλους, σχετικά με γεγονός που μπορεί να έχει έννομες συνέπειες και στη συνέχεια έκανε χρήση του νοθευμένου αυτού εγγράφου, σκόπευε δε να προσπορίσει σε άλλον παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον, το δε όφελος που επιτεύχθηκε και η ζημία που προκλήθηκε υπερβαίνουν το ποσό των 120.000 ευρώ.

QUIZ!!Ο παιδεραστής δημοσιογράφος οι μπουνιές στους δρόμους και τα χυδαία videos

Κατάντια. Ποια η σημασία της λέξης αυτής; Η άθλια υλική, ηθική ή ψυχική κατάσταση στην οποία καταλήγει κάποιος.Πώς κανείς φτάνει σε αυτό το σημείο;

Ο ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ-Ο ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ-Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΛΒΕΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ


Ο "καλόγερος", ο Μανιαδάκης και οι Ελβετοί Είναι Σεπτέμβριος του 2018 και το τηλεοπτικό συνεργείο από την Ελβετία έχει στήσει δύο κάμερες σε ένα πολύ κοινό δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ουάσινγκτον. Μέσα στο δωμάτιο στριμωγμένοι στη μία πλευρά είναι οι συνεργάτες ενός γνωστού Έλληνα δικηγόρου.

BOMBA ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ !H ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΔΑΜΙΔΗ,ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ5 ."ΖΕΜΑΤΟΝΤΑΣ "ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!



ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Με αρκετή έκπληξη δεχτήκαμε μία επιστολή-e-mail από  την Γ.Σιδέρη,(με αρκετά υπονοούμενα σε βάρος μας)η οποία ως γνωστό είναι κατηγορούμενη σε βαθμό κακουργήματος,όπως έχουμε αναφέρει σε επανειλημμένα δημοσιεύματά (1) (2) ΚΛΙΚ ΕΔΩ  μας,για απευθείας αναθέσεις σε εργολάβο όταν ήταν διοικήτρια νοσοκομείου.

ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ "MR ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ" ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΙΚΟ . "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ-ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ-ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ".ΝΟΜΟ ΤΗΣ "ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ"ΤΗΡΕΙ Ο ΜΑΥΡΙΚΟΣ.ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩΛΙΟ5 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΥΡΙΚΟΣ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος ο οποίος είχε απαχθεί στις 27 Δεκεμβρίου στον Πειραιά και πλέον είναι ελεύθερος.