ΤΟ "ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!!!



Σχετική εικόνα Εδώ και 2 ημέρες "άγνωστοι επισκέπτες" μας "κατέβασαν"απο τους συνδέσμους τα έγραφα που ήταν συνημμένα σε αναρτήσεις που αφορούσαν τις αποκαλύψεις μας για το παραδικαστικόΝ2 .Για το λόγο αυτό πολλοί αναγνώστες μας είναι πιθανόν να μην μπορούσαν"να ανοίξουν"την ανάγνωση των εγράφων. Το πρόβλημα το αποκαταστήσαμε πλήρως.Μπορείται πλέον να διαβάσετε όλα τα αποκαλυπτικά έγραφα στις σχετικές αναρτήσεις .Εάν τα "ξανακατεβάσουν"να είστε βέβαιοι ότι εμείς,με μια μικρή καθυστέρηση, θα τα ανεβάσουμε πάλι.Oi αποκαλύψεις για το Παραδικαστικό συνεχίζονται με ονόματα ,διευθύνσεις και τηλέφωνα!!!  

ΕΦΟΔΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΦΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ .ΟΛΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΡΑΦΑ)


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Ορισμένα πράγματα είναι  για να κλαίς και ταυτόχρονα να γελάς.Οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις μας με ονόματα δικαστικών,δικηγόρων και άλλων που εμπλέκονται σο Παραδικαστικό Ν2, συνεχίζονται να αντιμετοπίζονται από όλα τα ΜΜΕ,ως ένα θέμα που δεν υπάρχει!!!

Υπουργός και Δημοσιογράφος αγοράζουν αγοράκια και κοριτσάκια για τις ορέξεις τους!

Βόθρος  xωρίς πάτο. Αυτό είναι  ένα από τα πολλά  πολιτικά πρόσωπα. Άνθρωποι χωρίς στοιχειώδες ήθος και αρχές που δεν διστάζουν να πληρώνουν για τις σεξουαλικές τους ορέξεις που είναι τουλάχιστον αρρωστημένες.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ "ΣΦΑΛΙΑΡΑ". 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ.ΣΤΟ "ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ" ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.ΜΕ ΤΙΣ...400.000 ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ EDOLIO5 
H Νέα καταδίκη σε βάρος του Καρατζαφέρη ή "ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ "όπως λέγεται στη δημοσιογραφική πιάτσα  ήρθε να προστεθεί στην ήδη  (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)τελεσίδικη απόφαση 7350/2016 του εφετείου Αθηνών. 1 χρόνου φυλακή και στέρηση πολιτικών δικαιομάτων 12 μηνών για την υπόθεση ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ όπως ήδη έχει γράψει το edolio5.blogspot.com .

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ CATERING

 ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΕ "ΣΥΝΕΦΟ" 


1 Τα λεφτά  είναι πολλά και ξαφνικά υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης, αφού προηγουμένως οι τοπικές επιχειρήσεις  στη Λεσβο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "Ειδικός" τούρκος πράκτορας στο προξενείο της Κομοτηνής


Σύμφωνα δε με αξιόπιστες πηγές, η είδηση έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο τις αρμόδιες Αρχές Ασφαλείας στη Θράκη.



Το προηγούμενο διάστημα, από την πάντοτε έγκριτη ιστοσελίδα Τουρκικά Νέα, πληροφορηθήκαμε, με έκπληξη αλλά και δικαιολογημένη ανησυχία, τον διορισμό ενός Τούρκου αξιωματικού πληροφοριών της Στρατοχωροφυλακής (JITEM) από το Ντιγιάρμπακιρ στο Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή.
Το αρχικό δημοσίευμα, όπως ήταν αναμενόμενο, έτυχε αναδημοσίευσης κυρίως σε σελίδες στρατιωτικού ενδιαφέροντος.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ "ΚΟΥΡΕΨΕ" 40.000.000 ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 600.000.000 ΕΥΡΩ!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!

Σχετική εικόνα
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Η Τράπεζα Πειραιώς χαρίζει σχεδόν 40.000.000 ευρώ με τη μείωση δανείου στους Ισραηλινούς μεγαλομετόχους!Μπορεί να μην έχουν βάλει ούτε ευρώ τα τελευταία έξι - επτά χρόνια για τη διάσωση του Καζίνου Λουτρακίου, το οποίο βουλιάζει, ενώ κατά το παρελθόν αποκόμισαν κέρδη που προσεγγίζουν τα 600.000.000 ευρώ.