Ο Κοντολέων λαμβάνει;Η Ε.Υ.Π. κυνηγάει τους δουλεμπόρους αλλά...ο "Νικήτας"κυκλοφορεί στους διαδρόμους της Κατεχάκη με 9 χρόνια κάθειρξη στην πλάτη του ως...δουλέμπορας!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για κοντολεον ευπ
Του Άρη Σπίνου

Διαβάζουμε παντού  ότι η ΕΥΠ βρίσκεται σε συναγερμό και ότι παρακολουθεί στενά τις ΜΚΟ που ασχολούνται με τη διακίνηση των λαθρομεταναστών στα νησιά μας. Βέβαια καλά κάνει η νέα ηγεσία της ΕΥΠ υπό τον  Παναγιώτη Κοντολέωντα να ασχολείται με αυτά τα ζητήματα που είναι πολύ κρίσιμα για την Εθνική μας Ασφάλεια αλλά όμως εμείς έχουμε κάποια ερωτήματα ως προς τις προθέσεις της νέας κυβέρνησης  και του νέου διοικητή.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μας ο καταδικασθείς σε 9 έτη κάθειρξης με αναστολή μέχρι την έφεση  για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης – δουλεμπόριο, πράκτορας  της ΕΥΠ Β.Δ. γνωστός στην πιάτσα και ως “Νικήτας” κυκλοφορεί ακόμα στην υπηρεσία σαν να μην συμβαίνει τίποτα λύνοντας και δένοντας!!Θυμίζουμε ότι ο κύριος αυτός συμμετείχε και σε υπηρεσιακά – πειθαρχικά συμβούλια  και επέβαλε ποινές απόλυσης σε συναδέλφους τους που τους είχαν στήσει σκευωρίες οι προηγούμενες ηγεσίες της ΕΥΠ επειδή ήταν αντίθετοι πολιτικά.Οι φήμες λένε ότι ο συγκεκριμένος έχει πλάτες και παραμένει στην θέση του τον υπόδικο επιχειρηματία Λ.Λ.Θα επανέλθουμε.