ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 128.752 ΕΥΧΕΣ.ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Όλοι οι συνεργάτες του ΕΔΩΛΙΟ5 σας ευχόμαστε ειλικρινά, μέσα από τη καρδιά μας καλό νέο έτος, με τα χαμόγελα των παιδιών όλου του κόσμου και των παιδιών σας να βαδίζουν παντού και να  αντικαθιστούν τον  ήλιο κάνοντας τον πιο λαμπερό  και πιο όμορφο. Θέλουμε  επίσης μετά από 34 ημέρες και νύχτες στον αέρα του διαδικτύου, οι 128.752 μοναδικοί επισκέπτες του ιστοτοπού αυτού , να μας προστάζεται καθημερινά να συνεχίζουμε το αποκαλυπτικό και ερευνητικό ρεπορτάζ. Εμείς σας δίνουμε υπόσχεση ότι θα τηρήσουμε στο ακέραιο την εμπιστοσύνη που μας δείχνεται.
Αποτέλεσμα εικόνας για ευχές 2019

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ!!!ΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ.ΟΙ 1200 ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ "ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΡΑΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 186 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΟΠΑΠ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Mια υπόθεση που είχε προκαλέσει σάλο όταν είχε αποκαλυφθεί για να σκεπασθεί στην συνέχεια μεθοδικά και περίτεχνα και έκτοτε κάνει παρέα σε αράχνες σε κάποια από τα συρτάρια- για την ακρίβεια της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας (όνομα και πράμα) της Βουλής των Ελλήνων
Όπως ακριβώς συμβαίνει με όλα τα εθνικά σκάνδαλα.Ας θυμηθούμε σήμερα λίγες ώρες πριν φύγει το 2018 τι είχε συμβεί.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ Ν2!!! ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ "ΠΟΙΑΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΦΕΤΗ ΤΣΕΛΕΧΩΒΙΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟ "ΒΑΡΩΝΟ" ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ-Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ-Ο ΒΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ "ΒΟΛΤΕΣ"


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΚΑ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Πώς ένας γιος αστυνομικού από τους Νέους Πόρους Πιερίας, κατέληξε μέσα σε λίγα χρόνια από πορτιέρης σε club της Συγγρού να αποτελεί το πιο ηχηρό όνομα στον κόσμο της διακίνησης ναρκωτικών;
Διακίνηση κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική στην Ευρώπη, ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω του ΟΠΑΠ, βρώμικα παιχνίδια με όπλα, σύσταση συμμορίας και συμβόλαια  θανάτου είναι μερικά μόνο από τα «κατορθώματα» του Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, που κατάφεραν να τον στείλουν στα υγρά κελιά των φυλακών.

OI ΓΑΛΛΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΙΣΩ...ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΣΑ ΣΟΥΣΑΝΑΣΒΙΛΙ

Εντελώς ξαφνικά  οι Γαλλικές Δικαστικές Αρχές, που ζητούσαν την έκδοση του ποιό σκληρού κακοποιού που δρούσε ανά το κόσμο όπως ισχυριζόντουσαν, του Σουσανασβίλι  έκαναν πίσω στο αίτημα τους, παρά το γεγονός ότι, το ποινικό τμήμα του Αρείου -Πάγου το έκανε δεκτό και τον εξέδοσε στη Γαλλία!

ΤΟ "ΦΙΛΕΤΟ" ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Εντός των ορίων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρίσκεται το μεγάλο «φιλέτο» της εκκλησιαστικής περιουσίας και συγκεκριμένα 1.800 στρέμματα από τη Λίμνη Βουλιαγμένης μέχρι τη Βάρκιζα, μαζί με τα Λιμανάκια.

Απεβίωσε η πρώην βουλευτής-εισαγγελέας Χρυσούλα Γιαταγάνα


Απεβίωσε η πρώην βουλευτής Χρυσούλα ΓιαταγάναΑπεβίωσε την Κυριακή, σε ηλικία 74 ετών, η πρώην εισαγγελέας και πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, νικημένη από την επάρατη νόσο.

Στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες για το κύκλωμα κοκαΐνης στα Χανιά


Στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες για το κύκλωμα κοκαΐνης στα ΧανιάΑπό νωρίς το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησαν οι προσαγωγές στην ανακρίτρια Χανίων των συλληφθέντων για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης που αποκάλυψε η Δίωξη Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.