ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΗΝ "ΟΜΕΡΤΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!! ΙΔΟΥ ΤΑ 39 ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για παραδικαστικο


Όλα τα ονόματα των δικαστών που "μισούσε"  το παραδικαστικό και αυτών που "αγαπούσε"


Πως "έστησαν" την δίκη Μαντούβαλου και άλλων 

Ο "ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ"ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ -ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-Η ΚΛΟΠΗ 20 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Αποκλειστικό: Αστυνομικός προσπάθησε να πουλήσει σε χρήστες ουσιών τα όπλα από το τμήμα Εξαρχείων
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Αστυνομικός που στο παρελθόν έχει προκαλέσει προβλήματα με τη συμπεριφορά του και τις ενέργειες του στην υπηρεσία καταγγέλθηκε πως προσπάθησε να πουλήσει όπλα σε τοξικομανείς,που είχε κλέψει από το τμήμα Εξαρχείων.

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ MR BITCOIN ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΤη μεταγωγή του Αλεξάντερ Βίνικ, του Mr Bitcoin, στη Θεσσαλονίκη προσπάθησε να αποτρέψει -σύμφωνα με πληροφορίες- η δικηγόρος του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, νωρίς το 
βράδυ του Σαββάτου.

Ο ΑΡΧΙΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΖΕΜΑΤΑΕΙ"ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ

Ο λογιστής «καίει» τους Κουτσολιούτσους
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Ευθείες βολές εις βάρος της οικογένειας Κουτσολιούτσου για τη FolliFollie απάτη, η οποία διερευνάται από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ρίχνει ο επί 24χρόνια αρχιλογιστής του ομίλου. 

Ο ΠΕΤΣΙΤΗΣ-Η ΒΙΛΛΑ ΣΤΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ-Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΔΟΥΛΙΕΣ"ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Clipboard-26-750x430Ενας γνωστός δικηγόρος της Αθήνας που είναι νομικός σύμβουλος επιχειρηματιών,  εμφανίζεται να είναι αυτός που μισθώνει την πολυτελή κατοικία στην Βαρυμπόμπη όπου διαμένει ο επονομαζόμενος «μυστικοσύμβουλος» του Μαξίμου, Μανώλης Πετσίτης.

ΜΕΧΡΙ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS.10 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ 25 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για τουλουπακη εισαγγελεας
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Έφτασε η ώρα. Διώξεις ετοιμάζεται να ασκήσει για την υπόθεση της NOVARTIS η εισαγγελέας Τουλουπάκη,σύμφωνα με εγκυρότατη δικαστική πηγή που μίλησε το ΕΔΩΛΙΟ5.

ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑΤΑ(!) ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΑ.ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ


Μάτι-Μάνδρα: «Ώδινεν όρος και έτεκε»… πλημμελήματα!Στην κατάληξη της διπλής εισαγγελικής έρευνας για τις τραγωδίες στην Μάνδρα (πλημμύρες, Νοέμβριος 2017, 23 νεκροί) και στο Μάτι (πυρκαγιά, Ιούλιος 2018, 100 νεκροί) οδηγούνται σύμφωνα με  ασφαλείς πληροφορίες οι αρχές με το συμπέρασμα των ερευνών να εκδίδεται -πιθανότατα- μετά τις γιορτές.