ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ.ΟΙ 22 ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΟΙ 5 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΝΤΟΓΙΑΚΟ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ.

Οι κατηγορούμενοι για το "Παραδικαστικό Νο 2"ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ 
Ε.Υ.Π.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ -ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΡΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΑ.ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΚΡΥΜΕΝΗ (ΕΔΩ ΚΛΙΚ)
 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Δ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ"ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ Ν2"



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! 6 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Μία ιδιαίτερα σοβαρή (ΕΔΩ) υπόθεση εκδικάζόταν , το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Εύβοιας, με κατηγορούμενους έναν 35χρονο αστυνομικό και δύο συνομήλικους φίλους του, έναν τραυματιοφορέα του ΕΚΑΒ και τον υπεύθυνο ενός μπαρ στο Γκάζι, οι οποίοι κατηγορούνταν για τον βιασμό 44χρονης Δικαστικής Λειτουργού, πρώην Ανακρίτρια και νυν Δικαστής Εφέτης στην Αθήνα,μακριά απο τη δημοσιότητα.

Φωτογραφία - σοκ από τη συμπλοκή-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ στην Ομόνοια

Στη διασταύρωση των οδών Σοφοκλέους και Μενάνδρου στην Ομόνοια έγινε το άγριο έγκλημα όπου λίγο μετά τις 20:00 βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι ο άτυχος άνδρας.Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr θύμα είναι ένας άνδρας με καταγωγή από το Αφγανιστάν ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες συνεπλάκη με έναν Αλβανό ο οποίος ήταν μαζί με έναν ακόμη άνδρα και ανέβηκαν σε μηχανάκι όπου πρόλαβε το θύμα και του κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι στην καρδιά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Σύμφωνα με τη νέα διοίκηση, από τον ως τώρα έλεγχο των ορκωτών λογιστών έχουν προκύψει ταμειακά ελλείμματα και ζημία από διπλοεγγραφές συνολικού ύψους 663.631 ευρώ.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΣΟΝΟΣ

ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Δεν έχει τέλος ο εμφύλιος που μαίνεται στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας με αφορμή τη μαύρη τρύπα άνω των 2.200.000 ευρώ στα ταμεία της.

ΤΟ "ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ" ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΜΕΙΦΘΗΚΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για MPIKAS
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

o πρέσβης της Ελλάδας στο Ισραήλ και πρώην διοικητής της ΕΥΠ την περίοδο της πρωθυπουργίας της χώρας από τον Γ.Α.Π., κ. Κωνσταντίνος Μπίκας υπέβαλε την παραίτησή του από την Διπλωματική Υπηρεσία και θα… δουλέψει σε μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο με δραστηριότητα και στο εξωτερικό! 

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΝ ΕΚΟΨΕ ΑΠ`ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ...ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ!!!

Φωτιές άναψε στην  ΝΔ η ανακοίνωση της "Πατούλενας" για την διεκδίκηση του Δήμου Αμαρουσίου την ώρα που το κόμμα  στηρίζει την υποψηφιότητα του Αμπατζόγλου.TO edolio5.blogspot.com ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
Σχετική εικόνα
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Η απόφαση της πρώην συμβούλου του Δ. Πεύκης προκάλεσε ακόμα και οικογενειακούς «καβγάδες» με τον σύζυγό της και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής να δηλώνει πως δεν θα τη στηρίξει και ότι θα ταχθεί με τον Θοδωρή Αμπατζόγλου.

Την κατάσχεση της βίλας Ανθόπουλου απο το δημόσιο...τη πρόλαβε το δημόσιο!!!

Το ακίνητο στη Βούλα  είχε φτιαχτεί σύμφωνα με το κατηγορητήριο με λεφτά τοκογλυφίας, πλειστηριάζεται ήδη για χρέη στο δημόσιο τον Απρίλιο 

Προκήρυξη θέσης δικηγόρου στη Ρυθμιστική Αρχή ΣιδηροδρόμωνΧωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα είναι, όπως φαίνεται, η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την κατάσχεση της βίλας του υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ, Ι. Ανθόπουλου, που πρόσφατα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών.