ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ π. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ "ΦΛΕΜΙΝΓΚ" Γ.ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ-ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ.


ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΗΝ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ"ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ  ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ


Σχετική εικόναΣτις 22/1/2019 στο Α΄ τριμελές εφετείο κακουργημάτων ύστερα από διακοπή που έγινε την Τρίτη το πρωί , έχει προσδιοριστεί να γίνει ξανά μια δίκη ιδιαίτερης σημασίας, που μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι η προανάκριση διήρκεσε έξι ολόκληρα χρόνια, ελάχιστα έχει δει το φως της δημοσιότητας,και παρά το γεγονός ότι η δίκη ξεκίνησε στις 1/11/2017

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ 300 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.Υ.Π... ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ρουμπατης ευπ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Αν ισχύουν όλα όσα πληροφορηθήκαμε  , τότε μιλάμε για ένα μεγάλο σκάνδαλο σε μια άκρως νευραλγική υπηρεσία της χώρας, την ΕΥΠ που μετατρέπεται σε πεδίο ρουσφετολογίας. 

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ! Η αντιπολίτευση στον δήμο Αλίμου καταγγέλλει τον Κονδύλη για αδιαφανή προμήθεια έργου τέχνης

Ο κ. Κονδύλης έως τώρα μας έχει συνηθίσει σε απαντήσεις που δεν απαντούν στην ουσία της ερώτησης! Επίσης, συχνά, όταν θέλει να αποσιωπήσει πλήρως ένα μη αρεστό θέμα, δεν απαντά καθόλου, σα να μη ρώτησε ποτέ κανένας τίποτε.

Noor 1. Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΛΟΙΟ. Ισχύει η εισαγγελική έφεση επί το αυστηρότερον

ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ  ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΗΔΕΝ" ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ



Σχετική εικόνα
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις των συνηγόρων υπεράσπισης στη δίκη του ναρκοπλοίου, η οποία διεξάγεται στην αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.
Οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να ακυρώσουν την έφεση της εισαγγελέως Μαρίας Τρούπη επί της πρωτόδικης απόφασης.

Διεκόπη για 12/2 η νέα δίκη Γκαγκάτση-Γκιρτζίκη



Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ-ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ
Διεκόπη η δίκη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΠΟ.

ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ.ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΙΦΤΗΣ.

ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΙΦΤΗΣ ΑΓ. ΚΟΣΜΑΣΤο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών έκρινε ένοχο με ελαφρυντικά τον πρώην πρόεδρο του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά Κ.Πρίφτη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 15ετή κάθειρξη για υπεξαίρεση βάσει του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Λουκέτο και στην εταιρεία"Καλλιμάνης"Βαρύνεται με χρέη 59.000.000 ευρώ.Η Δ.Ε.Η της έκοψε το ρεύμα



Μία ακόμα μεγάλη ελληνική εταιρεία κατεβάζει ρολά, βουλιάζοντας στα χρέη. Πρόκειται για την γνωστή βιομηχανία κατεψυγμένων αλιευμάτων «Καλλιμάνης», το εργοστάσιο της οποίας έπαψε να λειτουργεί στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, έπειτα από την οριστική διακοπή ρεύματος από τον πάροχο, παρά τις προσπάθειες ετών για την διάσωσή της.
Αποτέλεσμα εικόνας για LOGO ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

Η κόρη του Δημήτρη Σιούφα σκότωσε με το αυτοκίνητό της οδηγό μηχανής.Καταδικάστηκε σε 10 μήνες με αναστολή

Η αδελφή του θύματος  ζητά αποζημίωση.
Η αδελφή θύματος τροχαίου ζητά αποζημίωση από την κόρη του πρ. υπουργού Δημήτρη ΣιούφαΑποζημίωση για ψυχική οδύνη, έξοδα κηδείας αλλά και διατροφή για αρκετούς μήνες ζήτησε η αδελφή του οδηγού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τον Δεκέμβριο του 2015, όταν η Στεφανία Σιούφα, κόρη του πρώην προέδρου της Βουλής άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της, παρασύροντας άθελά της τον οδηγό της μηχανής

Στον ανακριτή οι συνεργάτες του Εμίρη του Κατάρ για την αγορά στη Ζάκυνθο. Κατηγορούνται για αδικήματα που επισύρουν ακόμη και ισόβια κάθειρξη.

Σύγκρουση τραίνου με αυτοκίνητο στο Μεταξουργείο. Τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧΤην δική τους εκδοχή για την «κινηματογραφική» υπόθεση της αγοράς έκτασης στη Ζάκυνθο που οδήγησε σε αλυσιδωτές δικαστικές περιπέτειες κλήθηκαν να δώσουν συνεργάτες του Εμίρη του Κατάρ, οι οποίοι συνοδεία των συνηγόρων τους πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή.