ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΚΛΟΝΙΣΟΥΝ! 140 CD υποκλοπών – Παρακολουθήσεις συνομιλιών διακστικών,δικηγόρων.ιδιωτών και ανώτατων αξιωματικών,στα χέρια της Π.Παπανδρέου

Αποτέλεσμα εικόνας για ποπη παπανδρεου φωτογραφιες
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ.

Μεγάλο φάκελο για τη δράση παραδικαστικού κυκλώματος έχει αποστείλει τις τελευταίες ημέρες η ΕΥΠ στις δικαστικές αρχές!
Αποτέλεσμα εικόνας για βαλιτσακι υποκλοπων Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν στείλει σε δικαστικούς λειτουργούς περίπου 140 CD με ηχογραφημένες συνομιλίες ομάδας δικηγόρων και ιδιωτών – ένας εξ αυτών ήταν παλαιότερα σύμβουλος στο υπουργείο Δημόσιας Ταξης – που έχουν παρασκηνιακές επαφές με δικαστικούς λειτουργούς, ακόμα και στα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης. Ωστόσο το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι σε δύο-τρεις επίμαχους διαλόγους του μυστικού φακέλου της ΕΥΠ φέρεται να ομιλούν ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σε συνομιλίες με ύποπτο ή αμφιλεγόμενο
περιεχόμενο. 
Η έρευνα λοιπόν της ΕΥΠ φαίνεται να είχε ξεκινήσει προ διετίας με βασικό «στόχο» δικηγόρο της Αθήνας. Από την παρακολούθησή του προέκυψαν αρχικά επαφές του με πρώην και νυν δικαστικούς λειτουργούς που φαίνεται να τον υποβοηθούν. Επιπλέον υπάρχουν συνομιλίες με διάφορα άτομα για παρεμβάσεις ακόμα και σε ανώτατους δικαστές κυρίως για υποθέσεις αστικής φύσης.
Στους δεκάδες ψηφιακούς δίσκους της ΕΥΠ καταγράφονται επίσης συνομιλίες με ιδιώτες, ένας από τους οποίους εμφανιζόταν ως τεχνικός σε έργα ανακαινίσεων και είχε κατηγορηθεί για εξαπάτηση πολιτών. Τα τηλέφωνα του ατόμου αυτού έγιναν «κέντρο» περαιτέρω τηλεφωνικών παρακολουθήσεων των μυστικών υπηρεσιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες εμφανιζόταν ως κρατικός αξιωματούχος και έταζε διορισμούς, ενώ υποστήριζε ότι είχε προσβάσεις σε μηχανισμούς έγκρισης προγραμμάτων ΕΣΠΑ κ.λπ. Ωστόσο φέρεται να είχε δεκάδες επαφές με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., βουλευτές διαφόρων κομμάτων αλλά και άτομα από τον ποινικό χώρο. Σύμφωνα με ορισμένες ενδείξεις από τις υποκλοπές συνομιλιών της ΕΥΠ, είχε ρόλο «μεσάζοντα» σε ύποπτες επαφές διαφόρων παραγόντων. Μια από τις συνομιλίες αυτού του ιδιώτη φαίνεται να στάθηκε «μοιραία» για ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. με σημαντικό έργο σε κρίσιμα πόστα. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που είχε συναντήσεις και τηλεφωνικές συνομιλίες με τον ιδιώτη ακούγεται σε μια επίμαχη συνομιλία να μιλάει για συνάντησή τους σε διαμέρισμα, όπου πιθανόν να υπάρχουν και «θύματα κυκλώματος σωματεμπορίας» (όπως θεωρήθηκε από τους ερευνητές της υπόθεσης). Το πρώην στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται στην εν λόγω συνομιλία να μιλάει αφοριστικά και να προχωρεί σε παρατηρήσεις στον συνομιλητή του για αυτές τις αναφορές από το τηλέφωνο. Κάτι που εκτιμήθηκε ως ύποπτο και προσπάθεια «συγκάλυψης», λόγω και της θέσης του εν λόγω αξιωματικού στην ιεραρχία της Αστυνομίας. Επιπλέον στον ίδιο φάκελο φαίνεται να υπάρχουν και άλλες επίμαχες συνομιλίες που αφορούν κρατικούς αξιωματούχους και αστυνομικούς.
Ακόμα στην ίδια δικογραφία περιέχεται στιχομυθία άλλου ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., με σημαντική πείρα σε θέματα δράσης εγκληματικών οργανώσεων, με άτομο του εκκλησιαστικού χώρου, που βρίσκεται στην περιοχή των Πατησίων, και ο οποίος φαίνεται να του ζητεί μετάθεση αστυνομικού. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση οι αναλυτές της ΕΥΠ δεν θεώρησαν τον συγκεκριμένο διάλογο επιλήψιμο και ο εν λόγω αξιωματικός παρέμεινε στο πόστο του.